• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Masterchef'e eski yarışmacılar konuk oldu! Favori isimlerini açıkladılar

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Masterchef'e eski yarışmacılar konuk oldu! Favori isimlerini açıkladılar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Masterchef'e eski yarışmacılar konuk oldu! Favori isimlerini açıkladılar
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

675289380e175e36031e7768.jpg

Masterchef Türkiye'nin 3. takım oyununda eski yarışmacılar konuk oldu. Latin Amerika yemekleri konseptiyle yarışmacılardan; Sopa de Mani, Empanada, Cazuela de Mariscos, Alfajores de Maicena istendi. Yarışmacılar tabaklarını yaptıktan sonra eski isimler yemekleri değerlendirdi. Kazanan takım kırmızı olurken eski yarışmacılar final tahminlerini açıkladı.

Yağız Özçelik ilk üç tahminini açıkladı. Yağız, "Emre ile Onur'un final oynayacağını düşünüyorum. Üçe de Kerem'i yazabilirim" dedi. Gamze Tosun da Kerem'in birinci olacağını düşündüğü belirtti.

Masterchef'te 3. eleme adayı belli oldu! Nefes kesen mücadele

6752887b0e175e36031e7763.jpg

"ÜÇÜNCÜ OLMAMI BEKLEMİYORDUM"

Kendisi üçüncü olan ve bu duruma şaşırdığını belirten Güzide Mertcan, "Ben Masterchef'i biraz at yarışına benzetiyorum. En geriden bile gelen burun farkıyla kazanabilir. Benim üçüncü olmamı ben bile beklemiyordum. Bütün arkadaşlar hem çok iyi yemek yapıyorlar hem de çok sempatikler" açıklamasında bulundu.

MasterChef Büşra Zambak kimdir, kaç yaşında? Büşra Zambak hayatı ve kariyeri...

BEYZA'YA DESTEK

Büşra Zambak, "Bir isim söylemek istemiyorum ama Beyza diyorum. Psikolojik bir yarışma ne olursa olsun pes etmedi. Umarım kazanır." dedi.

Üst Alt