• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

MasterChef Haberleri: Masterchef'te takım kaptanları belli oldu! Kıran kırana mücadele

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan MasterChef Haberleri: Masterchef'te takım kaptanları belli oldu! Kıran kırana mücadele başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı MasterChef Haberleri: Masterchef'te takım kaptanları belli oldu! Kıran kırana mücadele
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

674e1e6a4870ab9862fc0d86.jpg

Şefler yarışmacılara motivasyon konuşması yaptı. Mehmet Şef, "8'e bir kişi kaldı, kırılma noktasına. Artık Masterchef'in son 9'u karşımızda bundan sonra 8,7,6 diye gidiyor. Enerjinizin yüksek olması bizi de mutlu etti. Geçen hafta gerçekten çok çekişmeliydi bu hafta da aynı performansı bekliyoruz." dedi.

674e1f404870ab9862fc0d8e.jpg

Danilo Şef, "Her hafta cekete bir adım daha atıyorlar. İnanıyorum ki herkesin içinde heyecan dolmaya başladı. Haftalarca mücadele ettiler ve şu anda neredeyse gerçekleştirmeye başladılar. Çok iyi gidiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Annem Ankara'da Vahide karakterine hayat veriyor! 'Senaryoyu okurken ağladım'

674e1eb84870ab9862fc0d8a.jpg

Yarışmaya veda eden Kaan'la ilgili Semih, "Kaan çok sevdiğim birisi. Evimizin enerji kaynağıydı. Sürekli pozitif enerjisiyle evde dolaşırdı. Artık o burukluklar başlıyor. Birlikte içip, birlikte yiyoruz tabii ki de çok üzüldüm." şeklinde konuştu.

674e1ec34870ab9862fc0d8c.jpg

Eda kendisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Eda, "İlk oyunda modum çok düşüktü, zaten kaybettim. İkincisinde de artık modum düşüktü ama biraz daha hayırlısı neyse o olsun düşüncesiyle girdim. Gülüyorum, herhalde vardır bir hikmet dedim ve birinci olarak çıktım." dedi. Eda abisinin moral olsun diye Mehmet Şef'in en azından çay kaşığı atmasını istediğini ifade edince şefte isteği kırmadı.

Yavuz Seçkin, Gülse Birsel - Vural Çelik arasında yıllar önce yaşanan olayı ilk kez anlattı
Ebru Gündeş ve Murat Özdemir boşanıyor mu? Perde arkası ortaya çıktı

Üst Alt