• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Mahsun Kırmızıgül annesini son yolculuğuna uğurladı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Mahsun Kırmızıgül annesini son yolculuğuna uğurladı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Mahsun Kırmızıgül annesini son yolculuğuna uğurladı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

67542e0c534a254e2cc6bda8.jpg

Mahsun Kırmızıgül'ün annesi Faike Arık, Diyarbakır’da Selahaddin Eyyübi Camisi ve Külliyesi’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

89 yaşındaki Arık’ın cenazesi öğlen namazının ardından İl Müftüsü Celal Büyük tarafından kılındı. Cenaze, gözyaşları arasında cenaze aracına alınarak Hani ilçesine defnedilmek üzere götürüldü.

67542ee6534a254e2cc6bdb0.jpg

Gözyaşı döken Kırmızıgül’ü yakınları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

67542eef534a254e2cc6bdb2.jpg

ACISINI SEVENLERİNE DUYURDU

Annesinin ölüm haberiyle yıkılan Kırmızıgül, acısını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşmıştı.

Annesinin bir fotoğrafını paylaşan ünlü isim, "Canım annem Faike Arık’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Cenazesi Cumartesi günü, Diyarbakır Selahattin Eyyubi Camii’nde, öğle namazına müteakip kılınacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

67542fde534a254e2cc6bdbc.jpg

ANNESİNİN HASTALIĞINI AÇIKLADI

Mahsun Kırmızıgül, 1998 yılında ‘Yıkılmadım’’ şarkısına çektiği klipte, annesiyle birlikte kamera karşısına geçmişti.

Kırmızıgül, geçtiğimiz aylarda annesinin hastalığını, "En büyük gönül sızım. Sizi doğuran anne, bir gün geliyor çocuklaşıyor. Annem beni tanımıyor. Allah herkese yardımcı olsun. Çağın en büyük hastalığı... Sağlığında yanında bulunduğumuz anne-babalarımızın zor zamanlarında yanında olmak durmak gerekiyor" sözleriyle açıklamıştı.

Üst Alt