• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

MAGAZİN HABERLERİ: Mert Demir ile Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? İlk defa böyle görüntülendi

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan MAGAZİN HABERLERİ: Mert Demir ile Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? İlk defa böyle görüntülendi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı MAGAZİN HABERLERİ: Mert Demir ile Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? İlk defa böyle görüntülendi
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

675a052b4870ab9862fc461b.jpg

Mesut YILMAZ-Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya uzun süredir aradığı aşkı şarkıcı Mert Demir de bulmuştu. Çiftin ilişkileri zaman zaman magazin basınında reklam aşkı olarak yorumlanmıştı.

Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda reklam aşkı iddialarıyla ilgili "Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı ya? Gerçek hayatta böyle şeyler var mı? İnsanların buna inanması da bana çok tuhaf geliyor. Ben böyle yaşamıyorum." diye konuşmuştu.

Genç sevgili aileye girdi! Wanda Nara'nın yüzünde mutluluktan gülücükler saçıyor

HAYRANLARINI ÜZEN HABER

Bir süre haklarında çıkan aşk iddiaları karşısında sessizliklerini koruduktan sonra nisan ayının sonlarında ilişkilerini açıklayan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çiftinden gelen son haberler sevenlerini üzdü.

675a06994870ab9862fc4628.jpg

Son dönemlerde projeleriyle adını sıkça duyduğumuz başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya ve 'Ateşe Düştüm' parçasıyla yılın en çok konuşulan isimlerinden biri olan şarkıcı Mert Demir'den kötü haber geldi.

Mert Demir'in annesi Gülgün Demir'in Serenay Sarıkaya açıklaması tekrardan gündem oldu

SESSİZ SEDASIZ AYRILDILAR

Nisan ayından beri ilişkilerinden söz ettiren ve en son ağustos ayında çıkan ayrılık haberlerini yalanlayan çiftin, sessiz sedasız ayrıldığı öğrenildi.

675a05af4870ab9862fc4621.jpg

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Önceki gece Beyoğlu'nda bir toplantı çıkışında görüntülenen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, mekandan oldukça durgun ve keyifsiz bir şekilde ayrılınca muhabirlerin soru yağmuruna tutuldu.

675a05d14870ab9862fc4625.jpg

Soruları yanıtsız bırakan oyuncu muhabirlerin, "Mert Bey ile ayrıldığınız doğru mu?" sorusuna yalnızca "İyi akşamlar." demekle yetinen oyuncunun sessizliği, ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Mahsun Kırmızıgül'den duygulandıran mesaj! Annesiyle birlikte olduğu kareyi paylaştı

Üst Alt