• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

MAGAZİN HABERİ: Ünlü çift gönülleri fethetti! Depremzedelerin borçlarını ödediler

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan MAGAZİN HABERİ: Ünlü çift gönülleri fethetti! Depremzedelerin borçlarını ödediler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı MAGAZİN HABERİ: Ünlü çift gönülleri fethetti! Depremzedelerin borçlarını ödediler
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

676149944870ab9862fc5a06.jpg

Mesut YILMAZ-Uğur Arslan ve senarist eşi Sema Ergenekon, özel bir davette basın mensuplarınca görüntülendi. Çift etkinlikte samimi açıklamalarda bulundu.

Muhabirlerin Sema Ergenekon’a yeni projeleriyle ilgili sorular yöneltmesi üzerine ünlü senarist “Yeni bir şeyler hazırlıyorum bakalım kısmet ne zamana olur orasını bilmiyorum. Çok fazla hikaye var onlardan bir şeyler yaratmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

676149144870ab9862fc59fa.jpg

PROJE AÇIKLAMASI

Setten yeni geldiğini ve yorgun olduğunu belirten Uğur Arslan ise “Buraya setten çıkıp geldim. Şu sıralar sert bir işte çalışıyoruz aksiyonu bol bir proje” dedi. Bu açıklamanın ardından eşi Sema Ergenekon “Çöktü kocam” diyerek esprili bir yanıt verdi.

Batuhan Karacakaya aşkını ilan etti! İşte sevgilisiyle ilk fotoğraf

''BU BİR MARİFET DEĞİL''

Muhabirlerin “Aylar geçmesine rağmen deprem bölgesiyle bağınızı hiç koparmadınız. Hatay Antakya’da bakkal bakkal dolaşıp depremzede ailelerin borçlarını kapattığınız bilgisi doğru mu” sorusuna Uğur Arslan içten bir yanıt verdi.

676149354870ab9862fc59fd.jpg

“Bunu nasıl öğrendiniz bilmiyoruz. Biz bile kendi aramızda çok dillendirmemeye özen gösteriyoruz. Bu bir marifet değil zaten olması gereken bir şey. İltifatla karşılanması bana tuhaf geliyor. Çok şükür imkanımız var destek oluyoruz. Bu konuda konuşmayı gereksiz buluyorum. Kimsenin bana veya aileme bir teşekkür borcu yok. Bu bizim sorumluluğumuz. Orası benim vatanım toprağım. Her sokağında ayak izim var” dedi.

Survivor 2025 için bomba iddia! Yarışacak isimler belli oldu... Barış Murat Yağcı sürprizi

Üst Alt