• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Lise yıllarında tanıdığım insanlar (Hikaye)

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde İslamiyet kategorisinde sessizadam tarafından oluşturulan Lise yıllarında tanıdığım insanlar (Hikaye) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 101 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı İslamiyet
Konu Başlığı Lise yıllarında tanıdığım insanlar (Hikaye)
Konbuyu başlatan sessizadam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Laufey

sessizadam

Üye

İtibar:

Liseden satanist ve materyalist iki arkadaşım vardı. Kendileri ile dini sohbetler ettiğimde hoşlarına giderdi. Onlara nasihatler verdim. "Direkler, ağaçlar,yıldırım'ı çektiği ve etradindakileri koruduğu gibi dert ve keder de insanı öyle farklı belalardan korur. Hayatta her kez birileri için yaşar. Ümitli olmak gerekir. Yaratlanı sev yaratandan ötürü. Hayatta imkansız yoktur. Allah'ı ve hayatı, insanları sevmeleri için nasihatler verirdim. İkisinde üniversiteyi kazanıp okudular. Ben sohbetlerimde, Allah'ın rahmetinden ümit kesmemek amaçlı odaklı konuşurdum. İyilik etmek amaçlı konuşurdum.Nefsi mutmain edecek örneklerle konuşurdum. Sizde nefsinizi mutmain etmek için uğraşın.En büyük gayeniz s.a.v'i rüyanızda görmek yada s.a.v ile uyanık buluşmak olsun. Keramet görmek yada göstermek için uğraşın. Ben çok sırlı olay gördüm nefsini mutmain ettim. Unutmayın! Namaz ve oruç ibadetinin amacı doğru yolda olmak ve dünya ahiret saadetini kazanmak demektir.

Laufey

ZF Kullanıcı Sorumlusu
Emektar Üye

İtibar:

Teşekkürler

Üst Alt