• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso, İstanbul'da!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan 'La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso, İstanbul'da! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı 'La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso, İstanbul'da!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66f6b8023f29d725b821527e.jpg

'La Casa de Papel' dizisinde hayat verdiği 'Berlin' karakteriyle dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan 52 yaşındaki Pedro Alonso, geçtiğimiz ocak ayında İstanbul'a gelmişti. Sık sık şehre olan sevgisinden bahseden sanatçının, ev almak istediği öğrenilmişti.

Alonso’nun, Boğaz manzaralı yerlerden ev bakmaya başladığı da ortaya çıkmıştı. Bu konuda arkadaşlarından yardım isteyen sanatçının, önümüzdeki yaz beğendiği evi alarak, bir süre İstanbul’da kalacağı ortaya çıkmıştı.

66f6b69d3f29d725b8215265.jpg

TARİHİ YERLERİ İNCELEMEYE BAŞLADI

Bir projesinin çekimlerini de İstanbul’da yapmak isteyen oyuncu, tarihi yerleri ve bazı sokakları incelemeye başlamıştı. Ayağının tozuyla Cihangir'deki bir balıkçıya giden ünlü isim, iş insanı Can Batmaz ve Elem Güç'ün misafiri olmuştu.

66f6b6aa3f29d725b8215267.jpg

"BOĞAZ MANZARASI BENİ BÜYÜLÜYOR"

İstanbul'da yatırım amaçlı da bazı yerlere baktığı söylen Alonso, şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

66f6b7623f29d725b821526f.jpg

ETİLER'DE GÖRÜNTÜLENDİ!

Pedro Alonso, son olarak geçtiğimiz gün İstanbul’da prodüktör Erkan Şen’in misafiri oldu. İki yakın arkadaş Etiler'de yer alan bir mekandan çıkarken görüntülendiler.

66f6b76f3f29d725b8215272.jpg

Oldukça keyifli gören ikili, basın mensuplarına 'iyi akşamlar' diyerek kaldıkları otelin de unuttu.

Pedro Alonso, İstanbul’a hayran kaldı
Pedro Alonso: Çok büyük bir egom var! Sürekli onu dövüyorum

Üst Alt