• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Kurtardığı penaltılarla tarihe geçen Altay Bayındır takımına turu getirdi

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Kurtardığı penaltılarla tarihe geçen Altay Bayındır takımına turu getirdi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Kurtardığı penaltılarla tarihe geçen Altay Bayındır takımına turu getirdi
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

Kurtardığı penaltılarla tarihe geçen Altay Bayındır takımına turu getirdi

Manchester United, normal süresi 1-1 biten Federasyon Kupası 3. Tur maçında Arsenal'i penaltı atışları sonucunda eledi. Hem maç içinde hem atışlarda penaltı kurtarmayı başaran milli kaleci takımına turu getirerek Premier Lig'de 11 yıl sonra ilki gerçekleştirdi.

kGbX6Da-1kq_ymw761wdpQ.jpg

Manchester United, normal süresi 1-1 biten Federasyon Kupası 3. Tur maçında Arsenal'i penaltı atışları sonucunda eledi. Milli kaleci Altay Bayındır ilk 11 başladığı maça damga vurdu.
FtOc11BDW0-sHFydxQQjrQ.jpg

Hem maç içinde hem atışlarda penaltı kurtarmayı başaran milli kaleci takımına turu getirdi.
ZDlR8sFdkUuDdKIahRmDPw.jpg

Altay, maç sırasında Ödegaard'ın seri penaltı vuruşları sırasında ise Havertz'in penaltılarında gole izin vermedi.
bVnlBbRED0S_LgIRGafIog.jpg

Altay, aynı Federasyon Kupası maçında hem normal sürede hem de penaltı atışlarında penaltı kurtaran 11 yıl sonra ilk Premier Lig kalecisi olarak kayıtlara geçti.
JimLa1DzC0-S49i85PuL8Q.jpg

Maç sonu konuşan milli kaleci şu ifadeleri kullandı:"Ben sadece takımıma yardım ediyorum. Her gün çalışıyorum. Sabırlıyım. Sadece bu büyük takıma yardım etmek istiyorum. Bu büyük kulüp için herkesi mutlu etmek istiyorum. Burada her gün çalışıyorum. Eğer oynamıyorsanız bunun bir önemi yok. Her dakika, her saniye hazır olmalısınız, eğer Man Utd oyuncusuysanız her zaman hazır olmalısınız."
yOQ_QU5Ty0a50PB8OLOA0A.jpg

ijoMtEyR4EuD4yeflXNgcw.jpg

cqJhf-DZeUaDjQI8PJ0UKA.jpg

Lt_moYHnNU-dv1219Fbxhg.jpg

TmMlg7CJ8EqKxF_mUZheLQ.jpg

Üst Alt