• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Kral Charles takdim etti! Oscar'lı yönetmen Christopher Nolan'a şövalyelik ünvanı verildi

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Kral Charles takdim etti! Oscar'lı yönetmen Christopher Nolan'a şövalyelik ünvanı verildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Kral Charles takdim etti! Oscar'lı yönetmen Christopher Nolan'a şövalyelik ünvanı verildi
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

6765130a784fa370e2d2a9b5.jpg

Christopher Nolan, atom bombasının babasını konu alan filmi Oppenheimer'la ilk en iyi yönetmen Oscar'ını kazandı.

Ünlü yönetmenin eşi Emma Thomas'ın yapımcılığını üstlendiği film, 2024 Oscar töreninde rekoru kırarak toplamda yedi ödül aldı.

milliyet.jpg

EŞİ İLE BİRLİKTE ÇALIŞTI

Nolan, "Oppenheimer"ın senaryosunu yazdı ve 1999 yılından beri evli olduğu eşi Emma Thomas'la birlikte filmin yapımcılığını üstlendi. Thomas, Oppenheimer'ın yanı sıra Tenet, Dunkirk, Interstellar, The Dark Knight, The Prestige, Batman Begins, Insomnia ve Memento gibi bir dizi Nolan filminde de çalıştı.

milliyet.jpg

Ünlü yönetmene İngiltere tarafından şövalyelik ünvanı verildi. Nolan artık, "Sir Christopher Nolan" olarak anılacak. Emma Thomas'a da sinema sektörüne katkılarından dolayı "dame" ünvanı verildi.

KRAL İZLEMİŞ

Buckingham Sarayı'nda gerçekleşen törende ünlü çifte ünvanlarını kanser tedavisi gören Kral Charles verdi. Nolan, Kral Charles'ın Oppenheimer filmini izlediğini söyledi ve "Yaptığımız işleri bilmesi çok güzeldi, bu ünvan sayesinde daha fazlasını yapmamızı umduğunu söyledi" diye belirtti.

6765128e784fa370e2d2a9ae.jpg

Fenomen Neşe Özkan hayatını kaybetti! Son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı

Üst Alt