• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman çıldırdı! Sizin işiniz gücünüz yok mu?

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman çıldırdı! Sizin işiniz gücünüz yok mu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 30 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman çıldırdı! Sizin işiniz gücünüz yok mu?
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

67486a61784fa370e2d2382e.jpg

40 yaşındaki başarılı oyuncu Müjde Uzman, kariyeri ve aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.

'Paramparça Aşklar', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Kiralık Aşk', 'Kızılcık Şerbeti' gibi çok sayıda yapımda yer alan oyuncu sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

Instagram'da 960 bin takipçisi olan Uzman, hakkında yazılan iddialar sonrası adeta çıldırdı.

Başarılı oyuncu, son oynadığı diziye yeniden döneceğini iddia eden sosyal medya kullanıcılarına ateş püskürdü.

Bir kullanıcının yazdığı 'Müjde Uzman'ın dizisinin final olması üzerine oynadığı karakteri diriltme kararı
almışlar. Hayırlı uğurlu olsun' paylaşıma ünlü oyuncu sessiz kalmayarak tepki gösterdi.

'Sen hayırdır??' diye yazan oyuncuya kullanıcı 'Bu bilgiyi içimde saklayamadım kusura bakmayın lütfen' şeklinde cevap verince Müjde Uzman isyan ederek uzun bir mesaj yazdı.

Uzman, sosyal medya kullanıcısına şu sözleri yazdı:

''Hangi bilgiyi ya?? Sizin işiniz gücünüz yok mu? Bin tane işimin arasında bunu görüp bir de uğraşıyorum, dümdüz duruyorum kendi kendinize bir şeyler uyduruyorsunuz sonra ben uğraşıyorum düzelteyim diye, bıraksam yaşan yanlış sürekli bir şeyler yayıyorsunuz bir susun artık da ben de hayatıma odaklanayım! Ne alakası var rüyanızda mı görüyorsunuz başkasının hayatıyla alakalı kesin bilgi falan demek nedir nasıl bir rahatlık bu? Biraz çekinceniz utanmanız olsun! Yatıp kalkıp bu konularla mı uğraşacağım ben, yeter gerçekten çok sıkıldım benim hayatımla ilgili ki asla gram bilginiz olamaz atıp tutmayın bu da son ikazımdır.''

Üst Alt