• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Kızılcık Şerbeti'nde Nilay'ın ağlama sahnesi olay oldu! Nurseli İdiz'den yorum

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Kızılcık Şerbeti'nde Nilay'ın ağlama sahnesi olay oldu! Nurseli İdiz'den yorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Kızılcık Şerbeti'nde Nilay'ın ağlama sahnesi olay oldu! Nurseli İdiz'den yorum
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6728748cc72706dec4b39560.jpg

29 yaşındaki oyuncu Feyza Civelek, Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Nilay karakteriyle dikkat çekiyor. Daha önce Adını Feriha Koydum dizisinde adını duyuran Feyza Civelek, Nilay karakteriyle şimdi kendisinden sıkça bahsettiriyor.

Feyza Civelek, Kızılcık Şerbeti'nin ekrana gelen son bölümünde aldatıldığını sanmıştı. O sahnelerde ise gözyaşlarını tutamamıştı. Takside ağlayan Nilay bir anda sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Feyza Civelek, ağlama sahnesine teşekkür ederek yanıt vermişti.

İbrahim Tatlıses resti çekti! 'Ben o defteri kapattım'
'Ex'ten next olmaz' dedi... Hadise'nin saçları için yaptırdığı şoke etti

Aramızda Kalmasın programına katılan usta oyuncu Nurseli İdiz, Feyza Civelek'in ağlama sahnesiyle ilgili açıklama yaptı. Nurseli İdiz, "Böyle bir ağlama biçimi yok, komedide de ağlaman gerekiyorsa ağlarsın. Kız bu role oturdu, bakışları falan götürüyor. Bunu kimse yemez bence." dedi.

Üst Alt