• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Kim der ki 58 yaşında! Şenay Gürler güzellik sırrını açıkladı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Kim der ki 58 yaşında! Şenay Gürler güzellik sırrını açıkladı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Kim der ki 58 yaşında! Şenay Gürler güzellik sırrını açıkladı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

67402a0a784fa370e2d21d4f.jpg

Avrupa Yakası, Çukur, İyi Günde Kötü Günde, Menajerimi Ara, Kalp Yarası ve Sakla Beni gibi birçok projede boy gösteren usta oyuncu Şenay Gürler, başarılı kariyerinin yanında güzelliğiyle de adından söz ettiriyor.

Son olarak Çağatay Ulusoy ile birlikte 'Tam Bir Centilmen' filminde rol alan ve projedeki iddialı sahneleriyle dikkat çeken isim, uzun süre konuşulmuştu.

6740287a784fa370e2d21d40.jpg

GÜZELLİK SIRRINI AÇIKLADI

Geçtiğimiz akşam Kerem Alışık ile birlikte rol aldıkları filmin etkinliğinde görüntülenen 58 yaşındaki güzel oyuncunun iddialı sahneleri magazin gündeminde hala yer alırken, Gürler güzellik sırrını da açıkladı.

674028b8784fa370e2d21d47.jpg

"SPOR YAPIYORUM"

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan isim,Hareketli yaşıyorum ve spor yapıyorum. Yoğun tempoda çalışmayı da çok seviyorum' diyerek güzelliğini bunlara bağladı.

67402925784fa370e2d21d4a.jpg

Vural Çelik - Gülse Birsel olayıyla ilgili Şenay Gürler'den yeni açıklama! 'Ben inanmıyorum'

Üst Alt