• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Kerem Kalafat'tan Beşiktaş'a veda!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Kerem Kalafat'tan Beşiktaş'a veda! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 106 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Kerem Kalafat'tan Beşiktaş'a veda!
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

İşte Kerem Kalafat'ın açıklamaları: "9 yaşında yavru kartal olarak girdiğim kulüpten Beşiktaş'ın yetiştirdiği profesyonel bir futbolcu olarak ayrılıyorum. Bu zamana kadar çocukluğumun, 12 senemin geçtiği Beşiktaş kulübümde şanlı formayı giymenin hayaliyle yaşadım ve o şanlı forma ile sahada olduğum her an elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Beşiktaş'a geldiğim günden beri üzerimde emeği olan tüm altyapı hocalarıma, A takım teknik direktörlerime, tesis çalışanlarına ve idari kadroya sonsuz teşekkürlerimi sunarım Hayatımın en güzel günlerini geride bırakarak yeni maceralara atıldığımı duyurmak istiyorum. Desteğini benden bir an bile esirgemeyen Beşiktaş Aileme sonsuz teşekkürler ediyorum Hakkınızı Helal Edin.. Kerem Kalafat."

Üst Alt