• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'Kedi Kadın' hiç estetik ameliyatı olmamış!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan 'Kedi Kadın' hiç estetik ameliyatı olmamış! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 29 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı 'Kedi Kadın' hiç estetik ameliyatı olmamış!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zirvehesap

PiSliq

Üye

İtibar:

67481308784fa370e2d232c6.jpg

90'lı yıllardan itibaren yaptırdığı estetiklerle yüzü bir kediyi andırdığı için ‘kedi kadın’ lakabıyla anılan Jocelyn Wildenstein uzun zaman sonra ortaya çıktı.

2016 yılında Jocelyn Wildenstein, bir polisiye olay nedeniyle gündeme gelmişti. Wildenstein, nişanlısı Klein'e şiddet uyguladığı için gözaltına alınmıştı.

BÜYÜK AŞK NEDENİYLE AMELİYAT OLDU

Büyük bir aşkla sevdiği kocasının kedilere ve kedigiller familyasından hayvanlara duyduğu büyük aşk nedeniyle Jocelyn Wildenstein, çok sayıda ameliyat oldu.

674811f0784fa370e2d232ad.jpg

MİLYONLARCA DOLAR HARCADI

Jocelyn Wildenstein, bu nedenle kedigiller familyasına benzemek için başladığı estetik operasyonlar için milyonlarca dolar harcadı.

Wanda Nara makyajsız haliyle gündem oldu! Eski halini görenler tanıyamıyor

'Kedi kadın' lakabıyla üne kavuşan İsviçre asıllı ABD'li Jocelyne Wildenstein, 'Hiç estetik yaptırmadığını ve botoksdan nefret ettiğini ' iddia etti.

6748132c784fa370e2d232cb.jpg

The Sun gazetesine verdiği röportajda bu iddiasını tekrarladı ve sadece estetik yaptırmadığını, aynı zamanda botoks ve dolguların şişkinliğe yol açtığını sevmediğini söyledi.

67481215784fa370e2d232b1.jpg

''ESTETİK OLMADIM''

Dailymail'in haberine göre; 'Estetik ameliyat olmadım, olabileceklerden korkuyorum ve ağır bir şey yaptırmak istemiyorum, bazen biraz ağır ve korkunç oluyor.' diye konuştu.

İstanbul'da altın varaklı bina yaptıran Kobra Murat dolandırıldı! 'Dediğime pişman oldum'

Jocelyne ayrıca daha önce hiç dolgu yaptırmadığını ve dolgu yaptıran arkadaşlarının da bundan memnun olmadığını söyledi.

67481253784fa370e2d232b9.jpg

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI İNANMADI

Sosyetik güzelin estetik hakkındaki açıklamaları sosyal medya kullanıcılarının dilinden kurtulamadı. Kullanıcılar, ''Bu estetik yaptırmadığın halin mi?'', ''Evet inandık'', ''Estetik yaptırmamış halin bu mu?'', ''Estetik yapsan ne olurdu acaba'', ''Aynaya hiç baktın mı?'' şeklinde yorumlar yaptı.

Elon Musk ile ünlü şarkıcı arasında vesayet savaşı! 'Çocuklarımı görmüyorum'

zirvehesap

Üye

İtibar:

ahahaha bizde yedik babannemde aslında dedemmişi meğerse

Üst Alt