• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Kayserispor: ''Bugün 2 puan kaybettik'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Kayserispor: ''Bugün 2 puan kaybettik' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 66 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Kayserispor: ''Bugün 2 puan kaybettik'
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Kayserisporlu futbolcular Mehdi Bourabia, Arif Kocaman ve Bilal Bayazit, 0-0 eşitlikle sona eren Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. Mehdi Bourabia karşılaşmayı değerlendirerek, "Önemli bir rakibe karşı önemli bir maçtı. Benim de ilk maçımdı. İyi oynadığımızı düşündüğüm bir maç. İyi yaptığımız şeylere odaklanarak yolumuza devam etmeliyiz" dedi. Arif Kocaman, Kayserispor'un 2 puan kaybettiğini dile getirerek, "Bugün 2 puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Bir sürü pozisyona girdik. Bugün 2 takım için de güzel bir mücadele oldu. Bizim daha fazla istediğimizi düşünüyorum. Maçın galibi olabilirdik" sözlerini sarf etti. Son olarak Bilal Bayazit ise, ''Bence çoğu şeyi doğru yaptık. Sadece golü bulamadık. İlk yarıda tam hocanın istediklerini yapamadık. Ama gole yakın olan bizdik, sadece gol eksikti. Takım arkadaşlarım ve hocalarımın emeklerine sağlık. Maalesef 3 puanı alamadık ama 1 puana da şükür" ifadelerini kullandı. Duhuliye.com

Üst Alt