• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Kaya Çilingiroğlu çocuklarını paylaştı: Servetim!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Kaya Çilingiroğlu çocuklarını paylaştı: Servetim! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 89 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Kaya Çilingiroğlu çocuklarını paylaştı: Servetim!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64f3367386b24a2bf84f546a.jpg

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu, 1997 yılında nikâh masasına oturmuş, magazin dünyasının gözde çiftlerinden olmuştu. Çilingiroğlu'nun eşini Feraye Tanyolaç ile aldattığı iddiaları sonrası 2005'te yollar ayrılmıştı. 2009'da Tanyolaç'la dünyaevine giren Çilingiroğlu, 2014'te ikinci kez boşanmıştı.

Şimdilerde yeni bir aşka yelken açan 59 yaşındaki ünlü ismin, biten evliliklerinden Zehra (25) ve Hüseyin Kaya (17) adında bir oğlu, bir de kızı bulunuyor.
64f336bb86b24a2bf84f546e.jpg

Kaya Çilingiroğlu, çocuklarıyla fotoğrafını, kalp emojisi ve "Servetim" mesajı ile sosyal medya hesabından paylaştı. Çilingiroğlu’nun gönderisi çok sayıda beğeni ve yorum aldı.
64f336c486b24a2bf84f5470.jpg

BABALARININ BOYU KADAR OLDULAR

Neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Çilingiroğlu Ailesi'nden Zehra ve Hüseyin Kaya'nın, babalarının boyuna yetişmesi dikkatlerden kaçmadı.
64f337b886b24a2bf84f547d.jpg

Kaya Çilingiroğlu sevgilisiyle Bodrum'da! El ele yürüdüler
Hülya Avşar: Çok güzel aşklar yaşadım, hiçbir şeyde gözüm kalmadı

Üst Alt