• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Kardeşini kaybeden Bedri Usta'dan yeni paylaşım! 'Bu saatten sonra işimin başındayım'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Kardeşini kaybeden Bedri Usta'dan yeni paylaşım! 'Bu saatten sonra işimin başındayım' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Kardeşini kaybeden Bedri Usta'dan yeni paylaşım! 'Bu saatten sonra işimin başındayım'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

674d3cc630363706df96a181.jpg

Ünlü kebapçı Bedri Usta'nın kardeşi Orhan Aydoğdu, 23 Kasım'da hayatını kaybetmişti. Acı haber sonrası Bedri Aydoğdu, ölen kardeşi için sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yapmıştı. Bedri Aydoğdu kardeşi Orhan Aydoğdu'nun şoke eden ölümünden sonra yaptığı paylaşıma; 'Seni çok özleyeceğim Orhan' yazmıştı.

Instagram hesabından bir video daha paylaşan Bedri Usta, "Allah kimseye böyle acı yaşatmasın. Ben bu saatten sonra işimin başındayım." dedi.

Bedri Usta açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Maalesef ölenle ölünmüyor. Bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Taziye mesajları ileten, telefon açan, herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Kaldığımız yerden işimizin başına geldik. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın. Ben bu saatten sonra işimin başındayım.

Survivor 2025 iddialarına yanıt verdi! 'Sadece ziyarete geldim'

NE OLMUŞTU?

Olay, İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde bulunan bir rezidansta saat 17.30 sıralarında meydana gelmişti. Orhan Aydoğdu , rezidansın 20'nci katındaki daireden zemine düşerek hayatını kaybetmişti. Olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilmişti.

Üst Alt