• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Kamera karşısına el ele çıktılar! 'Bana evlilik sormayın'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Kamera karşısına el ele çıktılar! 'Bana evlilik sormayın' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 86 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Kamera karşısına el ele çıktılar! 'Bana evlilik sormayın'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

64fc5b6086b244515039cae3.jpg

2008-2015 yılları arasında evli kaldığı, çocukları Uzay ve Kuzey'in babası şarkıcı Emre Altuğ ile boşanmasının ardından hayatına kimseyi almayan Çağla Şıkel, aşk orucunu Avukat Nail Gönenli ile bozmuştu.

İlk kez geçtiğimiz ocak ayında Kuruçeşme’de bir eğlence mekanında görüntülenen ikili, daha sonra el ele kameraların karşısına geçerek, sürpriz birlikteliklerini ilan etmişti.

64fc597486b244515039caca.jpg

EVLİLİK SİNYALİ

Daha sonra Etiler'de objektiflere yansıyan Şıkel, "Yeniden evlenmeyi düşünüyor müsünüz?" sorusuna, "Bu konuyla ilgili haber olmak istemem" cevabını vermişti. Gönenli’ye aynı soru yöneltilince ünlü model, elleriyle sevgilisinin ağzını kapatmıştı. Gazetecilere göz kırpan Gönenli, "Kısmet, hayırlısı bu işler" diyerek gülümsemişti.
64fc6a0e86b244515039cb76.jpg

KAMERALARIN KARŞISINA EL ELE ÇIKTILAR

Ünlü çift, son olarak önceki akşam Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşen etkinliğe katıldı. Ayaküstü magazin muhabirleriyle konuşan ikili, objektifler karşısına el ele çıktı. Şıkel ve Gönenli, konser çıkışı koşar adımlarla yürüdü.
64fc6a4086b244515039cb8c.jpg

"BU SORULARA CEVAP YOK"

Basın mensuplarına "Her şey yolunda. Evlilik sorusu sormayın, bu sorulara cevap yok!" açıklamasını yapan ünlü çift, el ele yürümeye devam etti.

Çağla Şıkel ile Nail Gönenli ayrılığa dayanamadı!
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ oğulları Kuzey'in mezuniyet töreninde bir araya geldi!

Üst Alt