• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Jose Mourinho'dan Samet mesajı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Fenerbahçe kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Jose Mourinho'dan Samet mesajı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Fenerbahçe
Konu Başlığı Jose Mourinho'dan Samet mesajı
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dolunay

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Kadıköy'de oynadıkları Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu. Takımının performansını değerlendiren Jose Mourinho, Samet Akaydın mesajı da verdi. İşte Jose Mourinho'nun maç sonu açıklamaları; ''Çok kısa süre öncesine kadar biz bu ligin en çok gol atan, en az gol yiyen takımıydık. Liderle aramızdaki fark 3 puandı. 3-0, 4-0 kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik. Sonrasında bir anda her şey felaket oldu. Türkiye'de durum bu şekilde. Ben burayı seviyorum, sadece bana Türkçe öğretmiyorlar. Bu yüzden söylenenleri anlamıyorum. Muhtemelen işlerini kaybetmemek için bana Türkçe öğretmiyorlar.'' ''En iyi terapi maç kazanmaktır. Bizler iyi bir dönemden, üst üste 5-6 maç kazandığımız dönemden geçiyorduk. O dönemde dengeli ve özgüvenli olduğumuzu hissediyorduk. Sonrasında kaybetmeyi hak etmediğimiz bir maç oynadık ve dünya tersine döndü.'' "Rodrigo Becao için sezonun bittiğini düşünüyorum, önemli bir diz sakatlığı yaşadı. Livakovic, bir kas sakatlığı yaşadı ve yeni yılla birlikte döneceğini düşünüyorum! Cuma günü oynayamayacaktı." "Çok fazla baskı olan, çok fazla üzüntü içeren bir maçtı. Bugün en önemlisi galip gelmekti. Bu galibiyeti çok iyi bir arkadaşıma, Samet Akaydin'a armağan etmek istiyorum."

Üst Alt