• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Jennifer Aniston: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Jennifer Aniston: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 115 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Jennifer Aniston: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan professionalist

PiSliq

Üye

İtibar:

648571d386b24a3ddc10b69f.jpg

'Freinds' dizisinin yıldızı Jennifer Aniston, geçtiğimiz ay ilk kez bir dönem hamile kalmaya çalıştığını açıklamış ve Allure dergisine konuşarak bu süreçte yaşadığı zor günleri anlatmıştı. "Eğer bunları yaşamamış olsaydım, asla olmam gereken kişi olamazdım. Bu yüzden tüm bu şeyler için minnettarım" ifadelerini kullanan Aniston, şöyle konuşmuştu:

"ÇOCUK SAHİBİ OLMA ŞANSIM KALMADI"

Alıntı Metni

6485703086b24a3ddc10b698.jpg

Jennifer Aniston'ın baba acısı: Her zaman mükemmel zamanlaman vardı
Jake Gyllenhaal'dan Jennifer Aniston itirafı! 'Cinsellik içeren sahneler işkence gibiydi'

"ARTIK SAKLAYACAK HİÇBİR ŞEYİM YOK"

Brad Pitt ile evliliği süresince hamile kalmadığı için sürekli medya baskısına maruz kalan Aniston, şu açıklamayı yapmıştı:

Alıntı Metni

64856f7886b24a3ddc10b68c.jpg

İKİ KEZ EVLENDİ

İkinci evliliğini 2015 yılında ABD'li aktör Justin Theroux ile yapan Jennifer Aniston, iki yıl sonra eşinden boşanmıştı. Evli oldukları dönemde Aniston'ın hamile olduğu yönündeki haberler basına yansımış, ancak ikili bunları yalanlamıştı.

6485700e86b24a3ddc10b694.jpg

Son olarak 'British Vogue'a röportaj veren Jennifer Aniston, "Yaşına göre harika görünüyorsun" ifadesinin yerine "Harika görünüyorsun, nokta" denmesi gerektiğini öne sürdü.

"BUNUN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLE ANLAMIYORUM"

Konuyla alakalı konuşan Jennifer Aniston, "Bu beni çıldırtıyor. Buna dayanamıyorum. 'Eh, bu aşamadasın, yani yaşına göre...' falan gibi laflarımızın olması toplumun bir alışkanlığı. Bunun ne anlama geldiğini bile anlamıyorum" dedi.
648570a186b24a3ddc10b69b.jpg

"HER ŞEY YÜZDE 100 DAHA İYİ"

54 yaşındaki Aniston, ayrıca sözlerini, "20'li yaşlarımda olduğumdan daha iyi durumdayım. Zihnimde, bedenimde ve ruhumda daha iyi hissediyorum. Her şey yüzde 100 daha iyi" şeklinde noktaladı.

İtibar:

her tarafı buruşmuş hala 20'li yaşlardayım diyor. İnsan kendini motive eder de, bu kadarı da fazla. Mesela 40 gibi hissediyorum diyebilir ama 20 ney abi ya.

Üst Alt