• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Jeff Bezos'un eski eşinden yardım kuruluşlarına 640 milyon dolar bağış

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Jeff Bezos'un eski eşinden yardım kuruluşlarına 640 milyon dolar bağış başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 47 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Jeff Bezos'un eski eşinden yardım kuruluşlarına 640 milyon dolar bağış
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

Jeff Bezos'un eski eşinden yardım kuruluşlarına 640 milyon dolar bağış

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un eski eşi MacKenzie Scott, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki yardım kuruluşlarına 640 milyon dolar bağışladı.

Amazon’un kurucusu Jeff Bezos ile 2019'da boşandığında dünyanın en pahalı boşanmasına imza atan MacKenzie Scott, bağışlardan faydalanmak için başvuran 6 binden fazla kuruluş arasından 361 kuruluş seçti.

Bunlar arasında, Amerikan Sivil Özgürlükler birliği, Göçmen Kadınlar için Adalet Derneği gibi kuruluşlar yer aldı.

Scott, Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'la boşandıktan sonra yaptığı cömert bağışlarla gündeme geliyor.

Amazon’un kurucusu Jeff Bezos ile MacKenzie Scott 2019 yılında boşandıklarında, en pahalı boşanma listesinin başında yer almışlardı. Öyle ki, MacKenzie Scott, bu boşanmadan 38 milyar dolar almıştı.

Boşanmanın ardından yüklü nafaka alan Scott geçen yıllarda toplam 16 buçuk milyar dolar bağışta bulundu.

Üst Alt