• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Jean Onana'nın menajerinden flaş açıklama

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Jean Onana'nın menajerinden flaş açıklama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 158 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Jean Onana'nın menajerinden flaş açıklama
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Kamerunlu futbolcunun Beşiktaş'tan ayrılmayacağı öğrenildi. "100 DAKİKA OYNAYIP GÖNDERİLMEK, İTİBARINI ZEDELER" Onana'nın menajerinin, 23 yaşındaki futbolcu için "Bir takıma gelip, 100 dakika oynayıp Beşiktaş'tan gönderilmek, benim oyuncumun itibarını zedeler." dediği belirtildi. ŞENOL GÜNEŞ NE DEMİŞTİ? Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş de geçtiğimiz günlerde genç futbolcu için, "Onana bizim oyuncumuz. Sahada en iyisini yapacağına inanıyorum. Şu an gitmesiyle ilgili durum yok. Bunlar her zaman mümkün olan şeyler ama spekülasyonlar bizim üzerimden, oynayan ve oynamayan oyuncular üzerinde yapılıyor. Bir adaptasyon süreci yaşıyor ama şu an bizden kaynaklanan bir şey yok. Ben Onana'yı kiralık vereceğiz, satacağız demedim. Başkan da demedi. Transferler kulübün idari ve teknik yapısına uygun yapılır." açıklamasında bulunmuştu. (Sporx)

Üst Alt