• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

İstanbul trafiği Hakan Altun'u bezdirdi! 'Bodrum'da öyle şeyler olmuyor'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan İstanbul trafiği Hakan Altun'u bezdirdi! 'Bodrum'da öyle şeyler olmuyor' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 30 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı İstanbul trafiği Hakan Altun'u bezdirdi! 'Bodrum'da öyle şeyler olmuyor'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66f7e28b3f29d725b82156aa.jpg

Söylediği aşk şarkılarıyla adından söz ettiren, 'Telefonun Başında' parçası ile hafızalara kazınan Hakan Altun, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde müzikseverlerle buluştu.

"BODRUM YAŞAM MERKEZİM"

Birkaç sene önce popüler tatil bölgesi Bodrum'a yerleşip, sakin bir hayatı tercih eden 52 yaşındaki sanatçı, "Bodrum nasıl geçti?" sorusunu yanıt verdi.
66f7e2963f29d725b82156ac.jpg

Alıntı Metni

66f7e29a3f29d725b82156ae.jpg

Zafer Algöz ile Hakan Altun teknede program yaptı! 'Fedon abiyi çok gömdük'

"1 SAAT 45 DAKİKADA GELDİK"

İstanbul trafiğinden dert yanan Hakan Altun, "Annem 'İstanbul'u özlemiş misin?' dedi. Ben yalan söylemem, 'O kadar değil' dedim. Annem 'İstanbul seni özlemiştir ama' dedi (gülüyor). Yerleştiğin yeri benimsemek diye bir şey var, ben Bodrum'da iyiyim. İstanbul çok kalabalıklaşmış. Yeniköy'den Harbiye'ye 1 saat 45 dakikada geldik. Bodrum'da öyle şeyler olmuyor" ifadelerini kullandı.
66f7e2bc3f29d725b82156b1.jpg

Hakan Altun'dan 'çocuk' cevabı: O özlem içimde kalacak!

Üst Alt