• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

İşlemlerimi daha düzenli hale getirmek istiyorum.

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Ekonomi Haberleri kategorisinde zirvehesap tarafından oluşturulan İşlemlerimi daha düzenli hale getirmek istiyorum. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Ekonomi Haberleri
Konu Başlığı İşlemlerimi daha düzenli hale getirmek istiyorum.
Konbuyu başlatan zirvehesap
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zirvehesap

zirvehesap

Üye

İtibar:

Uzun süredir finansal işlemlerimi yönetmekte zorlanıyorum, rahat fatura keseceğim ve gider gelirlerimin rahat takibini yapabilceğim bir program var mı bildiğiniz?

forumdostu

Üye

İtibar:

Uzun süredir finansal işlemlerimi yönetmekte zorlanıyorum, rahat fatura keseceğim ve gider gelirlerimin rahat takibini yapabilceğim bir program var mı bildiğiniz?
ben mükelleflerime paraşütü öneriyorum şimdiye kadar da sıkıntı yada sorun yaşayan olmadı, sanada önerebilirim.

forumdostu

Üye

İtibar:

nerden başlasam bilemedim ama en büyük sebebi kullanım kolaylığı olabilir. Aynı zamanda e-fatura, ve e-irsaliye kullanımının rahatlığı da var tabi.

forumdostu

Üye

İtibar:

sıkıntı yaşayıp geri dönüş yapan var mıdır size peki
çok büyük sorun yaşayan olmadı şu zamana kadar ama rabiki ufak tefek sorunlar mutlaka oluyor önemli olan sorun yaşandığı zaman karşı tarafta muhattap olabileceğin birini bulmak, bu kanuda rahat olabilirsin

webchief

Üye

İtibar:

çok büyük sorun yaşayan olmadı şu zamana kadar ama rabiki ufak tefek sorunlar mutlaka oluyor önemli olan sorun yaşandığı zaman karşı tarafta muhattap olabileceğin birini bulmak, bu kanuda rahat olabilirsin
aynen öyle geçen bir son yaşadım çözünceye kadar benimle iletişimi kesmediler ve çok hızlı bir şekilde problemimi giderliler, işlerim aksamadı.

zirvehesap

Üye

İtibar:

aynen öyle geçen bir son yaşadım çözünceye kadar benimle iletişimi kesmediler ve çok hızlı bir şekilde problemimi giderliler, işlerim aksamadı.
bu çok önemli bir detay benim için paylaşım için teşekkür ederim.

Üst Alt