• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Irmak Ünal'ın acı günü! 'Seni hep özleyeceğiz'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Irmak Ünal'ın acı günü! 'Seni hep özleyeceğiz' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 122 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Irmak Ünal'ın acı günü! 'Seni hep özleyeceğiz'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DeaTh

PiSliq

Üye

İtibar:

647f53ee86b24546806a4d5b.jpg

Çocukları Kayla ve Vadi'nin babası Emre Karabacak ile 2010-2017 yılları arasında evli kalan Irmak Ünal, son olarak 2017 yılında 'Dolunay' dizisiyle kamera karşısına geçmişti. Ünal, daha sonra kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etmişti. Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı.

ÇOCUKLARININ EĞİTİMİ İÇİN ENDONEZYA'YA YERLEŞTİ

Ünlü oyuncu, "Tek amacım Kayla ve Vadi'nin daha iyi bir eğitim alması. Tabii ben de çeşitli kurslara gideceğim. Türkiye'ye kaç yıl sonra döneriz bilmiyorum. Plan yapmıyorum, anı yaşıyorum" açıklamasını yapmıştı.

647f5aac86b24546806a4d8a.jpg

ÜVEY BABASI YAŞAMINI YİTİRDİ

Usta sanatçı Cihan Ünal'ın; eski eşi Sabiş Kuzuoğlu'yla (1970–1978) evliliğinden dünyaya gelen kızı Irmak Ünal (46), yeni hayatından kesitleri sık sık sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşıyor. Ünal yaptığı son paylaşımlarla, üvey babası Erol Tarhan'ın vefat ettiğini duyurdu.

647f529a86b24546806a4d47.jpg

''ÖRNEK OLMALI BİZİM İLİŞKİMİZ''

Erol Tarhan ile çocukluk yıllarında çekilen bir fotoğraf karesini Instagram hesabından yayınlayan Ünal, paylaşımın altına, ''Size iyi bir üvey baba olmanın değerinden bahsetmek istiyorum. Saatler önce, 3 yaşımdan beri hayatımda olan, çok sevdiğim üvey babamı kaybettiğimi öğrendim. Neler hissettim bir bilseniz… Bilin de istiyorum. Çünkü örnek olmalı bizim ilişkimiz. Kan bağının ötesinde bir bağ ve sevgi. Sevginin değeri… Bir üvey babanın, bir çocuğun hayatına bu kadar güzel bir dokunuş yapmış olması üvey babalığın değerini hatırlatmalı herkese… Onun kadar hayata bağlı ve pozitif bir insan görmedim ve bana verdiği en önemli derslerden biri hayatın her şeye rağmen yaşamaya değer, çok güzel bir yolculuk olduğudur. Belki de bu yüzden asil bir savaşçı gibi gücünün son damlasına kadar tutundu bu hayata. Ama yorgun bedeni bu sabah yeni bir aleme gitmeyi kabullendi ve en çok sevdiği bizlere veda etti. Çok iyi bir üvey babam vardı benim.'' notunu düştü.

647f52b686b24546806a4d49.jpg

''HERKESİN ÖNÜNDE ONA TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM''

Üvey babasına duygusal bir paylaşımla veda eden Ünal, paylaşımının devamında ise şu ifadelere yer verdi:

Alıntı Metni

647f51d286b24546806a4d43.jpg

''IŞIKLI YOLUN AÇIK OLSUN BABACIĞIM''

Irmak Ünal, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımına ise ''Bu dünyadan bir Erol Tarhan geçti. Işıklı yolun açık olsun babacığım. Her şey için, en çok bana babalık ettiğin için teşekkür ederim. Çok kıymetlisin. Seni seviyorum'' ifadelerini kullandı.

647f52cb86b24546806a4d4c.jpg

Irmak Ünal: Her yeni başlangıç başka bir başlangıcın sonundan gelir
Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal, Bodrum'da hasret giderdi

Üst Alt