Merhum sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, yıldızının bir türlü barışmadığı babasının eski eşi İpek Açar'ın, 2019 yılında dünyaevine girdiği eşi Alper Kömürcü hakkında çarpıcı iddialarda bulunmuştu.
"HERKES HADDİNİ BİLECEK"
Alıntı Metni
40-50 BİN DOLAR!
Beste Açar, "Babamın şarkılarını söyleyebilmem için İpek’in muvafakatname vermesi gerektiği şeklinde bir protokol imzalamıştım. 7-8 aydır muvafakatname istiyorum, vermiyor. Babamın şarkılarını isteyenlerden 40-50 bin dolar para talep ettiğini duyuyordum" demişti.
"KAYAHAN'IN ŞARKILARI AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR"
İkili arasında sular bir türlü durulmazken; İpek Açar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile eski eşinin kızı Beste Açar'a cevap verdi
Alıntı Metni
"ALLAH BANA İKİNCİ KEZ ŞANS VERDİ"
Kayahan'ın eski eşi İpek Açar, "Ben az geldim, şimdi de eşim Alper Kömürcü üzerinden haber olmaya çalışılıyor. Çok şükür büyük Allah'ım bana ikinci kez az bulunur bir şans verdi. Bebeğimi sağlıkla büyütüp, sağlıkla hayata getirebilmek için uğraştığımız bu hassas günlerde benim ve sevdiklerimin adını, kendisinin her PR çalışması öncesinde haber olmak uğruna artık kullanmazsa çok mutlu olacağım" ifadeleriyle Beste Açar'a tepki gösterdi.
Beste Açar, Alper Kömürcü'yü hedef aldı: Herkes haddini bilecek!
Beste Açar: Çocukken Kayahan'ın kızı olduğumu gizlerdim