• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'Instagram'a atacağım fotoğraflar birikti! dedi! Melisa Döngel: İkişer ikişer paylaşacağım

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan 'Instagram'a atacağım fotoğraflar birikti! dedi! Melisa Döngel: İkişer ikişer paylaşacağım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 54 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı 'Instagram'a atacağım fotoğraflar birikti! dedi! Melisa Döngel: İkişer ikişer paylaşacağım
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66b1f3dc6244f026b986dd9d.jpg

Melisa Döngel, geçtiğimiz gün AVM'de görüntülendi. Annesi ve kız kardeşi ile birlikte alışverişe gelen oyuncu, iş ve tatili bir arada yürüttüğünü söyledi.

Yoğun sezon sonrası bir iki günlük tatil kaçamaklarının kendisine iyi geldiğini belirten Döngel, son günlerin tartışma konusu olan Instagram’ın kapatılması hakkında konuştu.

milliyet.jpg

“INSTAGRAM’A ATACAĞIM FOTOĞRAFLARIM BİRİKTİ”

Alıntı Metni

milliyet.jpg

Melisa Döngel: Bazı aşk haberleri rahatsız ediyor, hepimiz evleneceğiz bir gün!

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Muhabirlerin aşk hayatıyla ilgili sordukları soruları da yanıtlayan güzel oyuncu, “Hayatımda kimse yok. Doğru insanı bulduğumda yanımda görürsünüz” dedi.

66b1f3236244f026b986dd95.jpg

"BENİM İÇİN ZAMANI DEĞİL"

Çocukları çok sevdiğini fakat anne olma fikrine uzak olduğunu söyleyen Melisa Döngel, “Şu an evliliğin de anneliğin de benim için zamanı değil. Henüz 25 yaşındayım, biraz daha büyüyüp olgunlaşmam lazım” dedi.

milliyet.jpg

'Ben bildiğiniz gibi sap, kimsesiz!'

Üst Alt