• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan 'İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 150 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı 'İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

64fc666b86b244515039cb4b.jpg

Son olarak 'Yasak Elma' şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunan İlyas Yalçıntaş, "İncir'den elmaya geçmişsiniz. Sırada ne var?" şeklindeki soruya, "İncirlerle başladık, sırada karpuzlar ve armutlar var. Tropikal meyvelerden muz ve en son kiviler ile final yapacağız" esprisi ile yanıt verdi.

"RAPİ SEVERİM AMA RAP YAPMAM"

Rap ile arabeskin birlikteliğini hoş karşılamadığını belirten şarkıcı, "Geçtiğimiz günlerde Adele'in bir röportajını izledim. 'Biz Tiktok'a müzik yapacaksak, bizim neslimize kim müzik yapacak?' diyor. Ben de onunla aynı fikirdeyim. Rapi severim, dinlerim ama rap yapmam, benim kulvarım farklı. Raple arabeskin birlikteliğine gelince... Dinleyene saygım var ama ben dinlemiyorum. Biraz garip duruyor bence. Arabesk dinleyeceksem açıp Müslüm Gürses dinlerim" ifadelerini kullandı.
64fc667886b244515039cb4e.jpg

Röportajın ardından konser etkinlik alanı İncir şarkısı ile selamlayan Yalçıntaş, Ürgüp'e ilk kez geldiğini ve çok beğendiğini söyledi.

Sarışın güzelle görüntülendi! Şoförüne 'gaza bas' dedi

Üst Alt