• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

‘İnci Taneleri’ kafaları karıştırdı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan ‘İnci Taneleri’ kafaları karıştırdı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı ‘İnci Taneleri’ kafaları karıştırdı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

670045cd6f460120823f2875.jpg

‘İnci Taneleri’, yeni sezon için gün sayarken dizinin yayınlanan son fragmanı kafaları karıştırdı. Tanıtım filminde oyuncular muhteşem koylarıyla bilinen Göcek’te görülürken, Azem’in (Yılmaz Erdoğan) gösterişli bir yatta, “Verdiğim bir sözü ben asla unutmam. Görüşeceğiz, sözüm söz” cümleleri yeni sezonda dramatik gelişmelerin yaşanacağının sinyalini verdi.

670045d26f460120823f2878.jpg

Aşk, cinayet, gerilim ve ihanet dolu bir sezonun işaretlerini veren tanıtım filminde Bestemsu Özdemir’in yer aldığı da görülüyor. Semiramis karakteri için saçını sarıya boyatıp, imaj değişikliğine giden Özdemir’in dizide nasıl bir rol alacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz sezona damga vuran proje, 10 Ekim Perşembe akşamı ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

670046036f460120823f287d.jpg

Yapıma, Bestemsu Özdemir gibi yeni isimlerin de kadroya gireceği tahmin ediliyor.

Üst Alt