• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Icardi’ye şok mesaj!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Icardi’ye şok mesaj! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Icardi’ye şok mesaj!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

672a82b8d2212910a9ea013f.jpg

Geçtiğimiz aylarda barıştığı söylenen ikili arasında yine bir kriz çıktı. Nara, açtığı canlı yayında rapçi L-Gante ile öpüştü. Futbolcu, bir gece önce L-Gante ile mekânda eğlendiği görüntülerinden sonra Nara’yı Instagram’dan takip etmeyi bırakmıştı.

672a82f6d2212910a9ea0144.jpg

Kendisine gelen tepkiler üzerine L-Gante ile sevgili olduğunu söyleyen Nara, “Ayrıyım, istediğim kişiyle birlikte olmakta özgürüm ve her şeyden önce bu benim için iyi.

Çocuklarıma maddi olarak tek başıma bakıyorum, evimi taşımakla ve maalesef tehditlerle rehin tutulan kızlarımın evcil hayvanlarını geri almakla uğraşıyorum. Aile fotoğrafı yüzünden mutsuz bir ilişkide kalmam. Sırf birlikteliği devam ettirmek için sadakatsizlik durumlarını saklamak sağlıklı değil. Her zaman mutluluğumu aramaya devamedeceğim”dedi.

Üst Alt