• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Icardi'den Nara'ya şok sözler: Aç gelmiş şarlatan

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Icardi'den Nara'ya şok sözler: Aç gelmiş şarlatan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Icardi'den Nara'ya şok sözler: Aç gelmiş şarlatan
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

673f3cea784fa370e2d21bbe.jpg

Kendisine şiddet uyguladığını iddia eden eşinin Arjantin'deki evlerine gelerek rahat tavırlar sergilediğini gösteren bir video paylaşan futbolcu, Arjantin basınına yaptığı açıklamada, "Hikâyeleri kaydedebilmeniz için buraya bırakıyorum, sosyal medyamda bu kadar saçmalık kalmasın diye sonra siliyorum" dedi.

Icardi'nin, şiddet iddialarına karşı her anı kayıt altına alarak, dava dosyası için avukatlarına ilettiği öğrenildi. Futbolcunun, avukatına yazdığı, "Görünüşe göre aç gelmiş... Şarlatan mutfakta bir şeyler hazırlıyor" ifadeleri ise dikkat çekti.

ICARDİ VE NARA ARASINDA NELER YAŞANMIŞTI?

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın her yaptığı olay oluyor. Icardi, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Wanda Nara için, 'Evimin önünde durup beni taciz etti' iddiasında bulunmuştu.

Mauro Icardi, Wanda Nara'nın yer aldığı bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra şu ifadeleri kullanmıştı:

"Avukatlarım beni engellese de hakkımda söylenen onca saçmalıktan sonra kendimi kamuoyuna savunmak adına bunu söylemek istiyorum. 2 saat boyunca evimin önünde durup beni taciz etti. Buna ne ad veriyoruz, ne başlık koyuyoruz?"
Icardi ayrıca Instagram hikayesinde Nara'nın da bulunduğu bir video da yayınlamıştı. Wanda Nara'nın elindeki gömlekle yüzünü saklamaya çalıştığı görülmüştü.

NARA'DAN JET HIZINDA YANIT

Icardi'nin çok konuşulacak iddiasının ardından Wanda Nara sosyal medyadan yanıt vermişti.
Nara, Instagram'ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda Icardi'nin evine bazı eşyalarını almaya gittiğini ve avukatlarının haberinin olduğunu belirtmişti.

Nara, paylaşımında; ''Avukatlara önceden haber vererek geldim. Seyahat belgelerimi ve yazlık kıyafetlerimi almak için gönüllü olarak ödünç verdiğim evime geldim. Yalnız değildim.'' notunu yazmıştı.

Üst Alt