• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak gelen yoruma tepkisiz kalamadı! 'Rahat bırakın'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak gelen yoruma tepkisiz kalamadı! 'Rahat bırakın' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 43 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak gelen yoruma tepkisiz kalamadı! 'Rahat bırakın'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66c43ad86244f026b9871758.jpg

İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak ile Levent Dörter'in düğününde nikâh şahitliğini yapmış, kızını kendi programı 'İbo Show'a çıkarmıştı. Sanatçı ile yıllar sonra kabul ettiği kızı arasındaki soğukluk 'tamamen bitti' diye düşünülürken, art arda gelen ve dozajı artan karşılıklı açıklamalarla kriz patlak verdi.

"BÜTÜN DÜNYA BİR ŞİDDET YANLISINI SEVMEYE DEVAM EDEBİLİR"

Baba-kız arasında ciddi sorunlar olduğu gerçeği ilk olarak geçtiğimiz ay Instagram'da gün yüzüne çıktı.

Alıntı Metni

milliyet.jpg

"DEKOLTE VERME ÇABASI"

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü şarkıcı bu seferde sosyal medya pozuyla gündem oldu. Çıtak'ın dekolteli pozunu gören bir takipçisi, "Bir eleştirim neden sürekli olarak göğüs dekoltesi verme çabası gerek var mı bilemedim." dedi.

66c439dc6244f026b987174a.jpg

Dilan Çıtak'tan İbrahim Tatlıses'e gönderme! 'Aramam'

"SALIN GİTSİN"

Çıtak ise bu paylaşıma sessiz kalmayarak "Bu kadar açık aramayın ama ya salın gitsin rahat bırakın ruhunuzu ve insanlığı." yanıtını verdi.

66c43a046244f026b987174c.jpg

"DUVARLARDAN SIYRILDIM"

10 kilo vermesinin ardından tarzında değişiklik yapan ve daha iddialı seçimleri benimseyen Dilan Çıtak, 'Kendi küllerimden doğup duvarlardan sıyrıldım.' şeklinde konuşmuştu.

66c43a5c6244f026b9871755.jpg

İbrahim Tatlıses canlı yayında çılgına döndü! 'Beni bu kadınla muhatap etmeyin'

Üst Alt