• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

İbrahim Çelikkol evini açtığı depremzede bebekle bukuştu! 'Güzel yürekli adam'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan İbrahim Çelikkol evini açtığı depremzede bebekle bukuştu! 'Güzel yürekli adam' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 117 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı İbrahim Çelikkol evini açtığı depremzede bebekle bukuştu! 'Güzel yürekli adam'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

650a9d1a86b24567403c25f0.jpg

6 Şubat'te gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler sonrasında tüm Türkiye tek yürek olmuştu.

BİR YIL ÇADIRDA KALMIŞTI

Depremin ilk gününden beri bölgeye giderek, arama kurtarma ekiplerine yardımcı olan İbrahim Çelikkol, gece gündüz demeden canla başla çalışmıştı.
650a9c5386b24567403c25e0.jpg

1999 yılındaki Gölcük depremine İzmit’te yakalanan oyuncu, yaklaşık bir yıl çadırda kaldığını söylemişti.
650a9bfb86b24567403c25d9.jpg

ZİYARETE GİTTİ

Başarılı oyuncu deprem bölgesine gittiğinde yardım elini uzattığı aileler arasında 8 günlük Asya bebek ve ailesini de vardı. Geçtiğimiz günlerde Adana’ya giden Çelikkol, şimdi 8 aylık olan Asya bebeği ziyarete gidince gerçek ortaya çıktı.

Birce Akalay: İbrahim benim canım dostum, Mihre arkadaşım

"ASYA 8 GÜNLÜKTÜ BİZİ AĞIRLADI"

Bebeğin annesinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdaki sözleri dikkat çekti:

Alıntı Metni

650a9a4586b24567403c25c4.jpg

İbrahim Çelikkol'dan oğlu Ali ile kar pozu

Üst Alt