• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Hilmi Cem İntepe'den romantik evlenme teklifi! Survivor şampiyonu evleniyor

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Hilmi Cem İntepe'den romantik evlenme teklifi! Survivor şampiyonu evleniyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Hilmi Cem İntepe'den romantik evlenme teklifi! Survivor şampiyonu evleniyor
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

675355224870ab9862fc2718.jpg

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıdaki dans gösterisiyle tanınan, 2013 yılında katıldığı Survivor yarışmasında birinci olarak hafızalara kazınan, birçok film ve dizide yer alan Hilmi Cem İntepe evleniyor.

6753553a4870ab9862fc271a.jpg

ESKİ ŞAMPİYONLARI BİR ARAYA GELDİ

Gerçek hayatta iki yakın dost olan Atakan ve Hilmi Cem, Survivor'da karşı takımlarda birbirleriyle kıyasıya yarışmıştı. İki isim de Survivor'da şampiyonluk kupasını kaldırmıştı. Survivor şampiyonları Çağan Atakan Arslan ve eşi Serap Arslan Korkmaz ile Hilmi Cem İntepe ve nişanlısı Pırıl Atasev akşam yemeğinde bir araya gelmişti.

Azem ve Reyyaz sahnesi dikkat çekti! İnci Taneleri'nde Kadın Hakları Günü unutulmadı

6753554c4870ab9862fc271c.jpg

OYUNCULUĞA ADIM ATTI

32 yaşındaki Hilmi Cem, yarışma sonrası oyunculuğa adım atmıştı. Instagram'da 948 bin takipçisi olan İntepe, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Dünyaca ünlü isimlerin katıldığı festival! Nurgül Yeşilçay'ın kırmızı elbisesi dikkat çekti

6753555b4870ab9862fc271f.jpg

ROMANTİK EVLİLİK TEKLİFİ

Yakışıklı oyuncu, yakın arkadaşı Avatar Atakan, onun eşi Serap Korkmaz ve sevgilisi Pırıl Atasev ile tatil için İngiltere'nin başkenti Londra'ya gelerek sevgilisine romantik bir evlenme teklifi etti. İntepe, paylaşımına "Evet, dedi" notunu düştü. Güzel çiftin nikah tarihi merak konusu.

675355664870ab9862fc2721.jpg

Fahriye Evcen paylaştı eli dikkat çekti! 'Nasıl olduğunu anlamadım'

Üst Alt