• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Hijyen.org.tr ile Hijyen Eğitiminizi Tamamlayın ve Hijyen Sertifikası alın

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Web Site Tanıt kategorisinde domates tarafından oluşturulan Hijyen.org.tr ile Hijyen Eğitiminizi Tamamlayın ve Hijyen Sertifikası alın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 66 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Web Site Tanıt
Konu Başlığı Hijyen.org.tr ile Hijyen Eğitiminizi Tamamlayın ve Hijyen Sertifikası alın
Konbuyu başlatan domates
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

domates

Üye

İtibar:

Hijyen.org.tr ile Hijyen Eğitiminizi Tamamlayın ve Hijyen Sertifikası alın

Hijyen Belgesi
, temizlik ve hijyen standartlarının düşük olduğu iş yerlerinde çalışacak olan bireyler için zorunlu hale gelmiştir. Hijyen.org.tr, bu belgeyi almak isteyenler için 15 yılı aşkın tecrübesiyle güvenilir ve hızlı bir hizmet sunmaktadır. Sadece çalışanlar değil, işverenler de bu belgeyi almak zorundadır. Site üzerinden yapılan kayıt ve ödeme işlemleri sonrasında, uzaktan eğitim alarak hijyen belgenizi elde edebilirsiniz.

Hijyen Sertifikası, insan sağlığını korumak amacıyla verilen ve iş yerlerinde hijyenin nasıl sağlanacağını anlatan bir belgedir. Hijyen.org.tr, sunduğu uzaktan eğitim programları sayesinde, kullanıcıların bu belgeyi kolaylıkla almasına yardımcı olur. Eğitim süreci, Hijyen Eğitimi Yönetmeliği'ne uygun olarak en az 8 saat sürmekte ve bu süreç sonunda verilen sertifika, tüm kamu kurumlarında geçerlidir.

Üst Alt