• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Hazal Subaşı'ndan 'aşk' açıklaması: Sizin için sürpriz oldu, benim için değil!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Hazal Subaşı'ndan 'aşk' açıklaması: Sizin için sürpriz oldu, benim için değil! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 124 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Hazal Subaşı'ndan 'aşk' açıklaması: Sizin için sürpriz oldu, benim için değil!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DeaTh

PiSliq

Üye

İtibar:

647ad4e186b24430146697c6.jpg

Model ve oyuncu Hazal Subaşı, geçtiğimiz hafta yeni sevgilisi Atakan Başsavcı ile Etiler'de bir mekandan çıkarken kameralara yansımıştı. Flaşların patlamasıyla şok yaşayan sevgililer, kısa süreli panik yaşamıştı.

"İLİŞKİMİZ DAHA ÇOK YENİ"

Şubaşı'nın erkek arkadaşı yaşadığı şok ile, "Kamera bizi mi çekiyor?" diye kendi kendine konuşmaya başlamıştı. Gazetecilerle sohbet eden Şubaşı, "İlişkimiz daha çok yeni. Bir aydır birlikteyiz. Her şey çok güzel gidiyor" diyerek, sevgilisiyle gecenin karanlığında gözlerden kaybolmuştu.

647ad34186b24430146697bb.jpg

"DİYETE BAŞLAYACAĞIM"

28 yaşındaki ünlü isim, son olarak önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Bir giyim mağazasında alışveriş yapan oyuncu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

647ad38086b24430146697bd.jpg

"Alışveriş için geldim. Şimdi de eve gidiyorum" diyen Hazal Subaşı, kilo aldığını ve yakın zamanda diyete başladığını söyleyerek; şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

647ad3b386b24430146697c0.jpg

"SİZİN İÇİN ÖYLE OLDU"

Oyuncu, Aras Bulut İynemli'nin kuzeni Atakan Başsavcı ile ilk kez görüntülenmesiyle ilgili gazetecilerin "Sürpriz oldu" yorumuna gülerek; "Sizler için öyle oldu, benim için sürpriz değil" cevabını verdi.

647ad3f686b24430146697c2.jpg

İlişkisinin gayet güzel gittiğini ve çok mutlu olduğunu söyleyen oyuncu, muhabirlerin; "Aras Bulut mu tanıştırdı?" sorusuna, "Arkadaşlar gerçekten şu an bunları konuşmayalım. Teşekkür ederim" diyerek yoluna devam etti.

Hazal Subaşı: Oyunculukta kuralım yok!
Hazal Subaşı: Herkesten daha çok çalıştım

Üst Alt