• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Harbiye'de Ajda Pekkan'ı korkutan takla! İşte o anlar

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Harbiye'de Ajda Pekkan'ı korkutan takla! İşte o anlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 67 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Harbiye'de Ajda Pekkan'ı korkutan takla! İşte o anlar
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66d97d93fe33691c8fb77eb0.jpg

Ajda Pekkan, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Süperstar, geçmisten günümüze hafızalara kazınan şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte söyledi.

KONUKLARINA BELLİ ETMEMEYE ÇALIŞTI!

Pekkan şarkısını okurken sahnede ters parende atan dansçısı, sanatçının ödünü kopardı. Usta şarkıcı, korktuğunu belli etmemeğe çalışsa da taklaya ilk tepkisi fotoğraf karelerine yansıdı.
66d97da8fe33691c8fb77eb4.jpg

Semiramis Pekkan'dan manidar sözler! 'Başarının esiri olma'

EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

Konserinin başında anlamlı bir projeye destek olan Ajda Pekkan, canlı yayın aracılığıyla Türk Egitim Vakfı'nın (TEV) depremzede çocukların eğitimi için gerçekleşen yardım projesini sahneden duyurarak, dinleyicisinden destek rica etti.
66d97db8fe33691c8fb77eb6.jpg

Harbiye Açıkhava'da Burcu Sedef imzalı ışıl ışıl iki farklı kıyafet tercih eden Pekkan, konserinin kapanışını hareketli şarkılarla yapıp, alkışlarla sahneden indi.
66d97dfcfe33691c8fb77ec1.jpg

'Konserleri bitirince sabaha kadar uyumuyorum!'

Üst Alt