• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Hande Erçel havalimanında yakalandı! 'Hakan beyi göremedik yanınızda'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Hande Erçel havalimanında yakalandı! 'Hakan beyi göremedik yanınızda' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Hande Erçel havalimanında yakalandı! 'Hakan beyi göremedik yanınızda'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

671c757d5d79991b830a957c.jpg

Hande Erçel, tasarımcıları destekleyerek uluslararası bilinirliklerinin artmasını sağlayan Trust Arabia Ödül Gecesi’nde onur konuğu olarak yer aldı.Gecenin konukları arasında Carla Bruni, Alessandra Ambrosio ve Natalia Vodianova gibi dünyaca ünlü isimler vardı.

FAS DÖNÜŞÜ SONRASI AÇIKLAMA

2.sayfada yer alan habere göre; törenin nasıl geçtiği sorusuna Hande Erçel, 'Çok keyifliydi' dedi.

"HAKAN BEYİ GÖREMEDİK YANINIZDA"

Bir gazetecinin 'Hakan beyi göremedik yanınızda' yorumuna 'Ben iş için gittim' yanıtını verdi.

671c76825d79991b830a9588.jpg

Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evlendi! Oktay Kaynarca'nın sözleri herkesi güldürdü
Masterchef'te ödül oyununda ilk yaşandı! Somer şef kötü haberi açıkladı: Kimse kazanamadı

671c76635d79991b830a9582.jpg

SESSİZLİK YEMİNİ SÜRÜYOR

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, geçtiğimiz akşam Etiler’de görüntülenmişti. Mekanın kapısına araçlarını çağıran çift, gazetecileri fark edince geri adım attı ve çıkış yapmaktan vazgeçmişti.

Ancak, sonunda pes edip tekrar araçlarını kapıya çağıran ikili, basın mensuplarının yönelttiği soruları yanıtsız bırakarak sessiz bir şekilde araçlarına binmişti. Sessizlik yeminini bozmayan çiftin ilişkileri hakkındaki sorular yine cevapsız kalmıştı.

Üst Alt