• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Haktan ile Boğaz'da arabesk rüzgarı esti

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Haktan ile Boğaz'da arabesk rüzgarı esti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 91 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Haktan ile Boğaz'da arabesk rüzgarı esti
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64df2f8786b24756a487a9e6.jpg

Haktan, konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Uzun zamandır Kuruçeşme Açıkhava için hazırlandığını belirten ünlü sanatçı, “Halkımızı iyi müzisyenler ve şarkıcılarla buluşturan bu organizasyonun içinde olmaktan mutluluk duyuyorum. Yeni repertuvar hazırlıklarımızı müzikseverlerin gönlünde taht kuran şarkılardan hazırlık yaptık. Çok güzel bir gece olacak" dedi.

Şarkılara getirdiği özgün yorumuyla dikkat çeken, arabesk müziğin güçlü sesi Haktan, Kuruçeşme Açıkhava’da sahneye çıktı. En son çıkardığı teklisi ‘Dön Gel’ ile dinleyicilerini selamlayan Haktan, hayranlarını geçmişe doğru yolculuğa çıkararak, sevilen şarkılarını seslendirdi.
64df2fb486b24756a487a9fc.jpg

Kendi şarkılarının yanı sıra usta sanatçıların kült olmuş parçalarına da yer veren sanatçı, Orhan Gencebay’dan ‘Ben De Özledim’ dedi, Müslüm Gürses’ten ‘Solmadan Gel Artık’ ile duygulandırdı. Türk sanat müziğinden arabeske uzanan geniş repertuarıyla müzikseverlerin kulaklarının pasını silen Haktan, sahnedeki enerjisiyle beğeni topladı.
64df2fb086b24756a487a9fa.jpg

Hüzün dolu şarkıların yanı sıra hareketli parçalarla da hayranlarını yerine oturtmayan Haktan, 2.5 saat süren performansıyla alkış yağmuruna tutuldu.
64df2fc386b24756a487a9fe.jpg

Kuruçeşme Açıkhava'da Oğuzhan Koç şov!
'Süperstar' Ajda Pekkan'ın şarkıları Boğaz'da yankılandı

Üst Alt