• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Hakan Altun: Arabesk söylüyorum ama arabesk yaşamıyorum!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Hakan Altun: Arabesk söylüyorum ama arabesk yaşamıyorum! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 118 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Hakan Altun: Arabesk söylüyorum ama arabesk yaşamıyorum!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64c12fb086b24a4a98f410c4.jpg

Harbiye Açıkhava'da sahne enerjisiyle seyirciyi coşturan Hakan Altun, 'sıkıntılı şarkılar serisi' olarak adlandırdığı slow arabesk parçalarıyla da hayranlarını mest etti.

"ARABESK MÜZİĞİ SEVİYORUZ, ARABESK YAŞAMI SEVMİYORUZ"

Konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Altun, "Arabesk söylüyorum ama arabesk yaşamıyorum. Biz arabesk müziği seviyoruz, arabesk yaşamı sevmiyoruz. Arabesk yaşam bedbaht bir yaşamdır. Ben hayata gülerek bakmanın daha manalı olduğunu düşünüyorum. Arabesk bir müzik türüdür, yaşam şekli değildir. Kimsenin arabesk müzik dinleyip karalar bağlamasını istemem" dedi.
64c12f9a86b24a4a98f410c0.jpg

YENİ ŞARKI MÜJDESİ

Yaz sezonu konserlerine aralıksız devam eden sanatçı, yakın tarihte yeni bir şarkı hazırladıklarını, yaz bitmeden kliplendirerek sevenleriyle buluşturacağı müjdesini verdi.
64c12fa286b24a4a98f410c2.jpg

Hakan Altun, Ercan Saatçi ve Celil Nalçakan'ın Bodrum tatili

Üst Alt