• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Hafsanur Sancaktutan poz verirken şekilden şekle girdi!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Hafsanur Sancaktutan poz verirken şekilden şekle girdi! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 112 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Hafsanur Sancaktutan poz verirken şekilden şekle girdi!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64896b8286b2445a988d6530.jpg

2019 yılında ekranlara gelen 'Aşk Ağlatır' dizisinde birlikte rol alan Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden oyuncu çift, zaman zaman sosyal medya hesaplarından keyifli anlarını takipçileriyle paylaşıyordu.

AYRILIK HABERİ GELDİ

Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan oyunculuk kariyerlerindeki başarılı adımları kadar 3,5 yıldır gözlerden uzak yaşadıkları ilişkisiyle gündemdeydi. Aynı evde yaşayan ünlü çiftten evlilik haberi bekleniyordu. Ancak iki başarılı oyuncu cephesinden de ayrılık haberi geldi.
64896dee86b2445a988d6541.jpg

"MERT ROL ARKADAŞIM"

Ardından rol arkadaşı Mert Yazıoğlu’yla aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu şu açıklamayı yapmıştı:

Alıntı Metni

64896e0786b2445a988d6546.jpg

TARZI BEĞENİLDİ

Ünlü oyuncu, son olarak katıldığı bir gala için hazırlandı ve tarzıyla dikkat çekti. Hafsanur Sancaktutan, derin göğüs dekolteli lacivert bir elbise tercih etti.
64896e1e86b2445a988d6548.jpg

POZ VERMESİ GÜNDEM OLDU

Hafsanur Sancaktutan, kameralar karşısına geçince poz vermek için şekilden şekle girince, kısa sürede sosyal medyanın diline düştü.

Sosyal medya kullanıcıları, ünlü isim hakkında; "Abla gözünü sevdiğim ne yapıyorsun öyle?", "Bu nasıl poz vermek, kemikleri kırıldı", "Karanlıkta otomatik lamba sensörü beni görsün diye uğraşıyorumdur", "Ufo gören masum köylü", "Elektrik çarpıyor sandım" ve "Uzaktan kumandayla hareket ediyor sanki" şeklinde yorumlarda bulundular.
64896e3886b2445a988d654c.jpg

Hafsanur Sancaktutan tarzıyla dikkat çekti
Hafsanur Sancaktutan: Yalnızlığı seviyorum!

Üst Alt