• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Hafsanur Sancaktutan, Kubilay Aka'yı övmelere doyamadı! 'Adam yok dedim âlâsını buldum'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Hafsanur Sancaktutan, Kubilay Aka'yı övmelere doyamadı! 'Adam yok dedim âlâsını buldum' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Hafsanur Sancaktutan, Kubilay Aka'yı övmelere doyamadı! 'Adam yok dedim âlâsını buldum'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

6746b9d4784fa370e2d22b5f.jpg

Yeni sezonda dizi projesiyle ekranlarda olan Hafsanur Sancaktutan (24), geçtiğimiz temmuz ayında 'aşk' sorusuna verdiği yanıtla adından söz ettirmişti.

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen 24 yaşındaki oyuncu, "Kimse yok, ben direkt cevap vereyim. Kalmadı ortalıkta adam" açıklamasıyla çok konuşulmuştu.Bu açıklamadan kısa süre sonra Hafsanur Sancaktutan ile meslektaşı Kubilay Aka'nın yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı.

milliyet.jpg

ÜLKEYE DÖNDÜ

Hafsanur Sancaktutan, bir markanın reklam çekimi için gittiği Brezilya'dan dönüşte İstanbul Havaalanı'nda görüntülendi. Yaklaşık 15 saat yolculuk yapan Sancaktutan'ın keyfi yerindeydi.

6746b934784fa370e2d22b5d.jpg

"ÇOK ROMANTİK YA"

Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden oyuncu, "Brezilya'da olabildiğince forma topladım. Bir tanesini de Kubilay'a aldım. Bana oraya çiçek yolladı, ben herhalde Kubilay'dan değildir dedim ama çok romantik ya. En sevdiğim özelliklerinden birisi. Adam yok dedim alasını buldum" dedi.

milliyet.jpg

'Ortalıkta adam kalmadı'demişti! Hafsanur Sancaktutan'dan bir aşk paylaşımı daha

Üst Alt