• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Hadise, pozlarıyla Mardin'i salladı! Peş peşe paylaştığı fotoğraflara beğeni yağdı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Hadise, pozlarıyla Mardin'i salladı! Peş peşe paylaştığı fotoğraflara beğeni yağdı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Hadise, pozlarıyla Mardin'i salladı! Peş peşe paylaştığı fotoğraflara beğeni yağdı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

6750621430363706df96ab7a.jpg

Sarı saçlarına veda eden ünlü şarkıcı Hadise'nin yeni imajı hayranları tarafından çok beğenilmişti. Hadise'nin yeni fotoğrafını görenler adeta sevilen şarkıcıyı tanıyamadı. Sosyal medya kullanıcıları ''Fotoğraftaki Hadise'yi bulunuz!'', ''İlk görüşte tanıyamadım'', ''Hadise'ye ne olmuş?'' yorumlarını yapmıştı.

39 yaşındaki ünlü şarkıcı sahne şovları ve iddialı kıyafetleriyle her daim adından söz ettirmeyi başarıyor.

675060ab30363706df96ab6d.jpg

Sevilen şarkıcı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada saçını boyatmak için bir günlüğüne Belçika'ya gittiğini söylemişti.

Feyza Civelek'in kariyer yolundaki maceraları! Yıllar içindeki değişimi dikkat çekti

''SAÇIMI BOYATMAK İÇİN BELÇİKA'YA UÇUYORUM''

Saçları için bir günlüğüne Belçika'ya gidip gelen Hadise, "Ben saçımı boyatmak için Belçika'ya uçuyorum. Çünkü 17 yaşından beri benim saçlarımı boyayan en yakın arkadaşım Sevda. Onun dışında kimseye boyatmıyorum. Saçımı boyatmak için dünyanın öbür ucuna uçarım" demişti.

67505fcf30363706df96ab62.jpg

SÜRPRİZ İMAJ DEĞİŞİKLİĞİ

Şarkılarıyla ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Hadise sürpriz bir kararla imaj değişikliğine gitmişti.

67505f2f30363706df96ab5c.jpg

MARDİN'DEN PEŞ PEŞE PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Hadise, Mardin'e gitti.

67505f3b30363706df96ab5e.jpg

Instagram'da 14,8 milyon takipçisi bulunan ünlü şarkıcının Mardin tatilinden paylaştığı fotoğraflara sevenleri yoğun ilgi gösterdi.

Hadise'nin yeni pozlarına kısa sürede yorum ve beğeni yağdı.

Wanda Nara makyajsız haliyle gündem oldu! Eski halini görenler tanıyamıyor

Üst Alt