• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Haberler: Wanda Nara'nın 'gerçek yüzü' ortaya çıktı! Makyajsız hali İzzet Altınmeşe'ye benzetildi

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Haberler: Wanda Nara'nın 'gerçek yüzü' ortaya çıktı! Makyajsız hali İzzet Altınmeşe'ye benzetildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Haberler: Wanda Nara'nın 'gerçek yüzü' ortaya çıktı! Makyajsız hali İzzet Altınmeşe'ye benzetildi
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

673ed47b784fa370e2d215fb.jpg

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, boşanma aşamasında olduğu eşi Wanda Nara ile ilgili sosyal medya hesabından bir video yayınladı.

Icardi, Nara'nın yer aldığı paylaşıma, "Avukatlarım beni engellese de hakkımda söylenen onca saçmalıktan sonra kendimi kamuoyuna savunmak adına bunu söylemek istiyorum. 2 saat boyunca evimin önünde durup beni taciz etti. Buna ne ad veriyoruz, ne başlık koyuyoruz?" notunu düştü.

673ed355784fa370e2d215f8.jpg

NARA'DAN PAYLAŞIMLI YANIT

Icardi'nin ses getiren iddiasının ardından Wanda Nara'dan yanıt gecikmedi.

Wanda Nara boşanmak için servet istiyor! Talepleri dudak uçuklattı

Nara, Instagram'ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda Icardi'nin evine bazı eşyalarını almaya gittiğini ve avukatlarının haberinin olduğunu belirtti.

673ed035784fa370e2d215c4.jpg

''YALNIZ DEĞİLDİM''

Wanda Nara'nın paylaştığı videoda Icardi'nin de yer aldığı görüldü.

Nara, paylaşımında şu sözleri yazdı:

''Avukatlara önceden haber vererek geldim. Seyahat belgelerimi ve yazlık kıyafetlerimi almak için gönüllü olarak ödünç verdiğim evime geldim. Yalnız değildim.''

673ecf80784fa370e2d215a7.jpg

MAKYAJSIZ HALİ OLAY OLDU

Icardi’nin paylaşımındaki Nara'nın makyajsız halleri dikkatlerden kaçmadı. Görenlerin tanımakta zorluk çektiği Wanda Nara, usta sanatçı İzzet Altınmeşe’ye benzetildi.

673ed0eb784fa370e2d215cc.jpg

İZZET ALTINMEŞE'YE BENZETİLDİ

Wanda Nara'nın makyajsız ve filtresiz hali kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Nara, görüntülerin hızla yayılmasının ardından 'X' kullanıcılarının dilinden kurtulamadı.

673eced8784fa370e2d2159c.jpg

İşte bazı 'X' kullanıcılarının yorumları:

-İzzet Altınmeşe daha güzel

-İzzet Altınmeşe'ye haksızlık yapmayalım lütfen

-İzzet Bey'e saygısızlık bu

-İzzet Altınmeşe'ye haksızlık bu

-İzzet ağabeye hakaret sayarız!

-İzzet Altınmeşe en azından sempatik

Özcan Deniz'in paylaşımı geçmişe götürdü! Mert Yazıcıoğlu detayı dikkat çekti

Üst Alt