• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Haberler: Tanyeli sağlıyla ilgili son durumu açıkladı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Haberler: Tanyeli sağlıyla ilgili son durumu açıkladı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Haberler: Tanyeli sağlıyla ilgili son durumu açıkladı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

674f728430363706df96a78e.jpg

Uzun süredir pankreas kanseriyle mücadele eden eski oryantal Tanyeli'nin tedavisi hastanede devam ediyor. Art arda operasyon geçiren Tanyeli'nin çok fazla kilo verdiği görülmüştü.

Sevenlerinden dua isteyerek ameliyata giren Tanyeli'nin ameliyatının güzel geçtiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilmişti.

YÜREK BURKAN SÖZLER

Sibel Can'ın asistanlığını yapan yakın dostu Cengizhan Sabuncu, kansere yenilerek hayatını kaybetmişti. Cenazeye katılan Tanyeli'nin sözleri herkesi duygulandırmıştı.

674f72dc30363706df96a792.jpg

Tanyeli, “Kardeşim zaman zaman sırdaşım oldu. Bu camiada çok sevilen sevdiğimiz bir insandı. Mekanı cennet olsun. Şoktayım ben Cengizhan’ın cenazesinde olduğuma inanamıyorum. Üç hafta önce bizdeydi. Benim için sabahtan akşama kadar tespih çekti. ''Benim sağlığım şimdilik her şey yolunda. Yeni terapiye başladım. Umudum var terapiden sonra artık o kadar çok şey yaptım ki cevap vermedi ki artık sıra benim derken onun olması bana şok geçirtti.'' demişti.

'Survivor 2025' için sayılı günler kaldı! Acun Ilıcalı'dan sürpriz 'Survivor 2025' açıklaması

HASTANE ODASINDAN PAYLAŞTI

Ameliyatının ardından dinlenmeye devam eden Tanyeli, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Tanyeli, kendisini hastaneye görmeye gelen ziyaretçilerin odada uzun süre kaldığını söyledi. Tanyeli, ziyaretçilerin bu konuda daha hassas olmasını istediğini de belirtti.

Tanyeli, hastane odasından paylaştığı videoda şöyle konuşmuştu:

Alıntı Metni

KOBRA MURAT'IN ZİYARETİ SEVİNDİRDİ

Tanyeli'yi hastanede ziyaret eden isimlerden biri de roman müziğinin önemli isimlerinden Kobra Murat olmuştu.

674f72e530363706df96a794.jpg

Ünlü oryantal Kobra Murat'ın ziyaretini sosyal medyadan şu sözlerle duyurmuştu:

''Çok mutlu oldum Murat'ım ayaklarına sağlık, çok teşekkür ederim. Tüm hissettirdiğin güzel duygular için. Gülümsettin içimi ısıttın dualarınla.''

'Minik Tatlısesler'in keyfi yerinde! Sevimli ikizler giderek dedelerine benziyor

Kobra Murat da Tanyeli'yi ziyareti sonrası sosyal medyadan ''Canım arkadaşım, yüce rabbim acil şifalar versin inşallah. Seni seviyoruz hocam'' mesajını paylaşmıştı.

674f72f030363706df96a796.jpg

SOMER ŞEF YALNIZ BIRAKMADI

Tanyeli'yi ziyaret eden isimlerden biri de Masterchef jüri üyesi Somer Sivrioğlu olmuştu.

SAFİYE SOYMAN'DAN DUYGULANDIRAN ZİYARET

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, Tanyeli'yi kötü gününde yalnız bırakmadı. Daha önce de birkaç ziyarete gelen ünlü şarkıcı tekrardan hastaneye gelip Tanyeli'yi ziyaret etti.

674f732b30363706df96a798.jpg

Safiye Soyman, ziyaret anını video olarak sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:

''Canım Tanyeli'min yanına geldim. O kadar mutlu oldum ki. O gözünün içinin gülüşü. Rengi düzelmiş, gayet iyi. İştahı da açılmış. Sevenlerimiz biliyorsun hayatım herkes seni çok merak ediyor. Biraz da bilgilendirmek istedim, anlatmak istedim.''

Feyza Civelek'in kariyer yolundaki maceraları! Yıllar içindeki değişimi dikkat çekti

Tanyeli de ünlü şarkıcının ziyaretiyle ilgili şu sözleri kullandı:

''İyi ki geldin, ayaklarına sağlık. Sayenizde günüm en azından böyle güzel geçiyor. Dostlarım gelince çok mutlu oluyorum. Bir iki gündür kendimi çok daha iyi hissediyorum. Gördüğün gibi mamayla besleniyorum. Bakın, süt protein. İyi geldi Allah şifa versin.''

İstanbul'da altın varaklı bina yaptıran Kobra Murat dolandırıldı! 'Dediğime pişman oldum'

Üst Alt