• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

HABERLER: Seren Serengil sosyal medyadaki takipçisine verdiği yanıtla gündemde!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan HABERLER: Seren Serengil sosyal medyadaki takipçisine verdiği yanıtla gündemde! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 69 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı HABERLER: Seren Serengil sosyal medyadaki takipçisine verdiği yanıtla gündemde!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64db4dfd86b2451c5436d428.jpg

Her fırsatta yaşadığı sağlık sorunları süresince yanında olan sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'dan övgüyle bahseden ünlü sunucu Seren Serengil'den geçtiğimiz aylarda beklenmedik bir hamle gelmişti. 52 yaşındaki Serengil, sosyal medya hesabından peş peşe yaptığı paylaşımlarla Tohma ile ilişkilerinin bittiğini duyurmuştu.

Ancak ünlü çift ayrılığa fazla dayanamamıştı. Serengil, 'ihanet' imasında bulunduğu Mustafa Rahman Tohma'ya günler sonra geri dönmüştü.

64db4a7c86b2451c5436d403.jpg

"ZAMANINDA O HALTI ÇOK YEDİM"

Geçtiğimiz haftalarda Tohma ile Etiler'de görüntülenen ünlü isim, ilişkilerinde beşinci yılı geride bıraktıklarını belirtmişti. Serengil, gazetecilerin, "Beşinci yılda ilişkinizi evlilikle taçlandırmayı düşünür müsünüz?" sorusuna ise "Aman, Allah korusun!" diyerek karşılık vermişti.

64db4a8f86b2451c5436d405.jpg

Serengil, “İlişkimiz daha başlamadan önce Mustafa’ya evlilik düşünmediğimi söyledim ki o da benimle aynı fikirde. Evlilik aşkı öldürüyor. Evlenince belli bir süre sonra artık kardeş gibi oluyor karı koca. Zamanında sütten ağzım çok yandı. Hem evlilik bana göre değil. Zamanında o haltı çok yedim" demişti.

64db4acc86b2451c5436d407.jpg

"BİR HAKAN SABANCI, İKİ TOHMA"

Seren Serengil, son olarak sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği cevapla gündeme geldi. Takipçisi, ünlü sunucunun paylaştığı bir fotoğrafa; "Sero, Mustafa abi ile küs müsünüz, neden paylaşımlarınızda yok?" mesajını yazdı.

64db4b4286b2451c5436d40a.jpg

Bu yoruma kayıtsız kalamayan Serengil ise şu cevabı verdi:

Alıntı Metni
Seren Serengil ile Mustafa Rahman Tohma ayrıldı! Sebebi ihanet mi?
Seren Serengil ile barıştılar! Mustafa Rahman Tohma'dan 'intihar' açıklaması

Üst Alt