• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Haberler: Hadise'den ikinci evliliğe yeşil ışık! 'Ben aşk kadınıyım'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Haberler: Hadise'den ikinci evliliğe yeşil ışık! 'Ben aşk kadınıyım' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 76 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Haberler: Hadise'den ikinci evliliğe yeşil ışık! 'Ben aşk kadınıyım'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64b3d0c886b24a653cf1ec86.jpg

Şarkıcılık kariyeri ve aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, önceki akşam Girne'de bir otelde müzikseverlerle bululştu. Ünlü popçu, sahne performansı, repertuvarı, enerjisi ve dans şovlarıyla dikkat çekti.

Hadise, sahnede David Koma imzalı derin bacak yırtmaçlı siyah elbisesiyle göz kamaştırdı. Konserine ‘Feryat’ adlı parçasıyla başlayan sanatçı, iki saat performans sergilediği sahnesinde 26 şarkı seslendirdi.
64b3d10186b24a653cf1ec88.jpg

"AŞKI SEVERİM"

Şarkı aralarında seyircileriyle sohbet eden Hadise, kendini 'aşk kadını' olarak ilan etti.
64b3d11086b24a653cf1ec8a.jpg

Alıntı Metni

"BENİ KISKANDIRMAK İÇİN Mİ GELDİNİZ?"

Sosyal medyada aşk pozları paylaştığı Mehmet Dinçlerler ile evliliği beş ayda biten Hadise, kendisini izlemeye gelen 50 yıllık evli bir çifte, "Mutlu evliliğin sırrı nedir?" sorusunu yöneltip, ‘Saygı’ cevabını aldı.
64b3d11886b24a653cf1ec8c.jpg

Çiftin yanıtı üzerine ünlü isim, “Evliliğe tekrardan inancımı kazandırdınız. Beni kıskandırmak için mi geldiniz?” sözleriyle adından söz ettirdi.

Hadise'den bikinili pozuna yorum yağdı! Kilo vermesi dikkat çekti

Üst Alt