• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Haberler.. Günden güne zayıflıyor! Ata Demirer'in zayıflama yöntemi gündem oldu

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Haberler.. Günden güne zayıflıyor! Ata Demirer'in zayıflama yöntemi gündem oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 81 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Haberler.. Günden güne zayıflıyor! Ata Demirer'in zayıflama yöntemi gündem oldu
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64edba4c86b2440a086e75d0.jpg

Soın dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiren Ata Demirer, aktif şekilde kullandığı sosyal medya hesabından Cunda Adası'nda çekilen fotoğraflarına yer verdi. Oyuncunun tatil pozlarına 200 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum geldi.

Demirer'in son halini görenler, komdyenin zayıflama yöntemini merak etti. Mide ameliyatı olan bir arkadaşıyla konuşurken arkadaşının sözleriyle büyük şakınlık yaşayan ünlü isim, zayıflama sırrını paylaşmıştı.

Ata Demirer, Küheylan'ıyla tatilde! Koyda balık keşfine çıktı

64edba7186b2440a086e75d2.jpg

"4.5 AYDA 22 KİLO GİTTİ"

Ata Demirer, geçtiğimiz ocak ayında konuk olduğunu programda, "22 kilo verdim. Öğlen ve akşam yemeklerinde karbonhidrat yemedim. Direkt et, balık, protein yedim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm. 4.5 ayda 22 kilo gitti, diyetisyenle de yapmadım" demişti.
64edbaab86b2440a086e75d4.jpg

Alıntı Metni

64edbacf86b2440a086e75dc.jpg

"BİRAZ ÇENEMİ TUTUNCA KİLO VERİYORUM"

Nisan 2022'de ise YouTube'da yayınlanan bir programa katılan Demirer, mide Ameliyatı geçirip 50 kilo verdiği şeklindeki haberlere açıklık getirmişti.
64edbab586b2440a086e75d6.jpg

"Saçma sapan şeyler söylemişler" diyen ünlü isim, "50 kilo fazlalığım yok, kime vereyim 50 kiloyu? Mide ameliyatına karşıyım. Allah mecbur etmesin, hani evden mahalle çıkarıyor ya adamı, o zaman olurum. Güzellik için mide ameliyatı olan var. 20 kilo için yapıyor bunu, çünkü kafası şişko. Ben 17-18 kilo verdim ama mide ameliyatına gerek yok, biraz çenemi tutunca veriyorum ben" ifadelerini kullanmıştı.
64edbabd86b2440a086e75da.jpg

Ata Demirer: Yalnızken ne yapayım arabayı mı yiyeyim?

Üst Alt