• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Haberler.. Emilia Clarke'tan itiraf! Rol arkadaşını neredeyse eziyordu

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Haberler.. Emilia Clarke'tan itiraf! Rol arkadaşını neredeyse eziyordu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 82 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Haberler.. Emilia Clarke'tan itiraf! Rol arkadaşını neredeyse eziyordu
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

6499a35186b2454f78450940.jpg

'Ejderhaların annesi' Daenerys Targaryen rolüyle dünya çapında şöhreti yakalayan Emilia Clarke, altı bölümden oluşan Secret Invasion'da 'G'iah' karakterine hayat veriyor.

Yahoo Entertainment'a röportaj veren 36 yaşındaki güzel, yeni dizisinin çekimlerinde, kullandığı araç ile başrol oyuncusu Samuel L. Jackson'ı neredeyse ezdiğini söyledi.
6499a32e86b2454f78450938.jpg

"NEDEN 10 PEDAL VAR?"

İngiliz aktris, rol arkadaşının ciddi bir yara almaktan kurtulduğu olaya dair şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

6499a34986b2454f7845093e.jpg

"FREN YERİNE GAZA BASTIM"

Kullandığı aracı bir traktöre benzeten Emilia Clarke, "Araba kullanmayı biliyorum ama yeterince zaman yoktu. Set ekibi 'Başlamamız lazım. Hadi tatlım. Sadece sür' dediler. Ben de 'Tamam, bunu yapabilirim' diye düşündüm. Çekime hazırdık. Kamera şurada, Sam şurada. anlış pedala bastım, fren yerine gaza dokundum" açıklamasını yaptı.

"BİRAZ AĞLADIM"

Sette yaşanan olaya rol arkadaşının nasıl tepki verdiği sorulan Clarke, "Çok centilmen, sevimli ve hoş davrandı. Sonra biraz ağladım ve başka biri benim için aracı sürdü" ifadelerini kullandı.
6499a33e86b2454f7845093c.jpg

Emilia Clarke: Beynimin küçük bir kısmını kaybettim!

Üst Alt