• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Güneş'ten transfere veto! "Muleka kalsın"

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Güneş'ten transfere veto! \"Muleka kalsın\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 100 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Güneş'ten transfere veto! \"Muleka kalsın\"
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Beşiktaş'ta sezon öncesi gönderilmesi düşünülen Jackson Muleka, bulduğu şansı iyi değerlendirdi. Hazırlık kampından itibaren takımın en çalışkan isimlerinden biri olarak göze çarpan Kongolu sol kanat için Katar, Fransa ve Yunanistan'dan teklifler geldi. MULEKA TRANSFERİNİN ÖNÜNE GEÇTİ Al Rayyan, Metz ve PAOK kulüpleri siyah beyazlıların kapısını çaldı. Siyah beyazlı yönetim teklifler artınca konuyu teknik direktör Şenol Güneş'e taşırdı. Tecrübeli çalıştırıcının tavrı, Muleka'nın transferinin önüne geçti. "HER ZAMAN HAZIR" Kongolu oyuncunun sistemine alıştığını belirten tecrübeli çalıştırıcı, yerine yapılacak yeni bir transferin de macera aramak anlamına geleceğini söyledi. Cenk Tosun'un her sezon ciddi sakatlık yaşamasını göz önünde bulunduran Şenol Güneş, "Muleka her zaman hazır bir yedek olacak. Aboubakar'la da çok iyi anlaşıyor. Kulübün menfaatleri gereği teklif beklentilerimizin yukarısında olmadıkça gönderilmesini doğru bulmuyorum" deyince, yönetim de Muleka'nın transfer konusunu kapattı. SÖZLEŞMESİ 2027'DE BİTECEK Beşiktaş'a geçtiğimiz sezon transfer olan Muleka'nın siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek. Siyah-beyazlılarda bu sezon 9 resmi müsabakaya çıkan Muleka 3 gole imza attı. Kaynak: Türkiye

Üst Alt